Fasadrenovering i Stockholm

Vi hjälper dig med fasadrenovering i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med
byte av träpanel, fasadskivor eller fönsterrenovering.

Fasadrenovering

Totalentreprenad för hela fasaden

Byta Träpanel

Panelbyte och målning av träpanel

Fasadputsning

Helhetslösningar vid putsade fasader

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 24 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Renovering av fasader i hela Stockholm Öka värdet på er fastighet genom en proffsig fasadrenovering!

Helhetslösningar inom fasadrenovering i Stockholm

Vi är en komplett fasadfirma som specialiserat oss på utvändiga fasadrenoveringar åt företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, privatpersoner & fastighetsägare. En fasadrenovering ökar både fastighetens värde och bidrar till ett trevligare klimat för alla boende. Varje byggnad är unik och har olika renoveringsbehov. Men vi på Fönsterrenovering i Stockholm har välutbildad personal som är redo för alla utmaningar.

Aplock våra fasadtjänster

  • Fasadrenovering & fasadmålning
  • Byte av träpanel & stomme
  • Fasadputsning, dekorationsputsning & murning
  • Balkongrenovering
  • Fönsterrenovering, fönsterbleck & fönsterkarmar
  • Takläggning & takrenovering

Vid behov för andra fasadtjänster så rekommenderar vi att ni besök vårt fasadföretag i Stockholm här.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa fasadrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Mikael Jörgensen
– Projektledare

Mail: offert@fonsterrenovering-stockholm.se

fonsterbyte-villa-stockholm

Privatperson

Fönsterrenovering i Stockholm innehar god erfarenhet av att hjälpa privatkunder med fasadrenovering av deras fastigheter så som villor, radhus och lägenheter. Vi kan även assistera er med frågor kring ROT-avdraget eller vilket material som passar bäst för just er fastighet.

fonsterbyte-fastighet-stockholm

Bostadsrättförening

Vi innehar god expertis kring fasadrenoveringar för bostadsrättsföreningar. Med flera års erfarenhet kan vi hjälpa era med träfasader, tegelfasader eller fasadputsningar. Samtliga av våra medarbetare är utbildade och jobbar endast med kvalitetsmaterial. Därför kan ni vara säkra på att bli nöjda med att välja oss!

fonsterrenovering-brf-stockholm

Företag

Är ni ett byggföretag som letar efter en ny samarbetspartner för fasadrenoveringar? Vi har god erfarenhet som både total- och underentreprenör vid större och mindre byggprojekt i Stockholmsregionen.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Ända från början av projektet, så märkte vi att gubbarna hos Fönsterrenovering i Stockholm sköter alla arbeten med hög kvalitet. De kom förbi & lyssnade på våra önskemål & kunde återställa fastighetens fönster till dess forna utseende. Dom jobbade på effektivt & var väldigt serviceinriktade.

Johan Hvenmark, Solna

Fönsterrenovering i Stockholm skötte arbetet väl på vår villa i Enskedefältet med nya träfönster och en ny glasdörr ut mot verandan med både leverans och arbete. Dom var framförallt noggranna och arbetade snabbt utan några konstigheter. Efter arbetet var klart så städade dom efter sig rent och prydligt.

Peter Hedmark, Enskedefältet

Vi är jätte nöjda med Fönsterrenovering i Stockholm. Vi behövde byta ut fönster till 5 lägenheter i vår bostadsrättsförening på Östermalm. Huset som byggdes på 40-talet fick behålla sina fönster som de tog till sin verkstad och reparerade. Vår projektledare lyssnade på våra önskemål och svarade på alla frågor vi hade under arbetets gång.

Irene Jansson, Östermalm

Våra senaste Projekt Axplock av våra senaste projekt i Stockholmsregionen

Kv. Modet. Bagarmossen

Underentreprenör vid nyproduktion av bostäder till bostadsrättsförening Kvarter Modet med 12 st nya Radhus i Bagarmossen.

Albanova. Universitet

Trapphusmålning av 6 st. trapphus i forskningslokaler samt måleriarbeten i biblioteket, takmålning i Albanova vid Stockholm Universitet.

Vetenskapens Hus

Måleriarbeten vid totalrenovering med nya fönster till universitets och forskningslokaler i Vetenskapens Hus vid Roslagstull Vasastan. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa fasadrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Mikael Jörgensen
– Projektledare

Mail: offert@fonsterrenovering-stockholm.se