Fönsterrenovering i Stockholm

Fönsterrenovering i Stockholm

Vi hjälper dig med fönsterrenovering i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med fönsterbyte, fönstermålning eller fönsterinstallation.

Fönsterrenovering

Montering & totalrenovering

Fönstermålning

Renovering & målningsbehandling av äldre fönster

Fönsterinstallation

Nyinstallation av fönster & karmar vid nyproduktion & ombyggnation

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Har ni behov av en fönsterrenovering?

Vi har renoverat fönster från Solna, Älta, Sickla och ut till Huddinge

Previous slide
Next slide

Går du i renoveringstankar?

Fönsterrenovering i Stockholm är ett fönsterbolag som vänder sig mot både större och mindre kunder. Vi har under åren bland annat hjälpt större fastighetsföretag, mellanstora byggbolag och enskilda privatpersoner. Vi anser att fastigheter bör behandlas med högsta respekt och använder endast kvalitetsmaterial för långsiktiga kundrelationer.

Vi är idag anlitade av välrekommenderade byggföretag, från villor, nya bostadshus, bostadsrättsföreningar, kontorsbyggnader till k-märkta hus och kyrkor.

Fönsterinstallation är en omfattande renovering som kräver en utförlig arbetsprocess

Fönsterrenovering är ett hantverk som krävs högsta expertis där varje projekt är unikt. Därför är det viktigt att följa en tydlig arbetsprocess för att säkerhetsställa att alla stegen uppfylls. Fönsterrenovering i Stockholm har god erfarenhet av alla slags fönstertekniker och arbetar nära med våra kunder för att återställa deras fönsters forna glans. 

Hur går det till när vi anställer Fönsterrenovering i Stockholm?

  • Vi kommer förbi på ett kostnadsfritt besök och diskuterar era önskemål och behov.
  • Avtal skrivs och arbetet kommer igång.
  • Fönsterbågar eller fönsterramar plockas ut i sin helhet och transporteras till vår verkstad.
  • Fönsterskydd (även kallade paraplyer) monteras.
  • Karmar och andra delar som sitter fast i fasaden renoveras på plats.
  • Fönster blir skrapade, slipade, kittade, målas och sedan monteras upp.
  • Efter färdigställt arbete utför våra fönstermontörer en grovstädning omkring arbetsområdet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Vanliga frågor

Vanliga frågor kring fönsterrenovering från våra kunder runtomkring i Stockholm

När man renoverar fönster kan det variera beroende på fönstrets storlek, metod och hur många skador som uppkommit. Ett vanligt problem som är förekommande på träfönster är att det uppstår sprickor i träet eller kittet har utsatts för fukt. Men desto tidigare detta problem åtgärdas desto billigare blir det. Om ni vill veta mer specifikt kring våra priser, leverantörer eller tidigare referenser så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en gratis offert. Vi kommer gärna förbi och ger er ett kostnadsförslag!

När man börjar söka efter fönster på Google så kan man snabbt känna sig osäker vilket typ man ska välja. Det finns allt från en, två och treglasfönster med isoleringsrutor som är kopplade eller enkelbågar. För att veta vilken som passar bäst för just er kan därför bli svårt. Vi på Fönsterrenovering i Stockholm har bred kunskap kring fönstertyper och hjälper er gärna välja rätt för just er fastighet! Kontakta oss för en fri offert så kommer vi förbi.

Då era fönster är placerade både utvändigt och invändigt så uppkommer det oavsett fastigheten fläckar på bägge sidorna. Framförallt om man bor nära en motorväg så kan det samlas smuts från avgaser och bilstänk. Om ni vill undvika att anställa en städfirma och använda kemikalier så kan ni faktiskt komma undan väldigt billigt genom att använda tvättprodukter som ni redan har hemma . Ni kan exempelvis fylla hinkar med diskmedel eller såpa och börja tvätta dem med rena trasor.

Om man tänker göra ett fönsterbyte själv, så är det bäst att vänta till sommaren då det är torrt vilket gör det enklare att undvika onödig fukt som kan samlas i samband med installationen. Men om ni istället väljer en fönsterfirma som Fönsterrenovering i Stockholm så går det året om. Våra fönstermontörer har god erfarenhet av att arbeta under alla säsonger så tveka inte på att kontakta oss även om det är vinter ute.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan Hvenmark
Solna
Read More
Ända från början av projektet, så märkte vi att gubbarna hos Fönsterrenovering i Stockholm sköter alla arbeten med hög kvalitet. De kom förbi & lyssnade på våra önskemål & kunde återställa fastighetens fönster till dess forna utseende. Dom jobbade på effektivt & var väldigt serviceinriktade.
Peter Hedmark
Enskedefältet
Read More
Fönsterrenovering i Stockholm skötte arbetet väl på vår villa i Enskedefältet med nya träfönster och en ny glasdörr ut mot verandan med både leverans och arbete. Dom var framförallt noggranna och arbetade snabbt utan några konstigheter. Efter arbetet var klart så städade dom efter sig rent och prydligt.
Irene Jansson
Östermalm
Read More
Vi är jätte nöjda med Fönsterrenovering i Stockholm. Vi behövde byta ut fönster till 5 lägenheter i vår bostadsrättsförening på Östermalm. Huset som byggdes på 40-talet fick behålla sina fönster som de tog till sin verkstad och reparerade. Vår projektledare lyssnade på våra önskemål och svarade på alla frågor vi hade under arbetets gång.

Våra senaste Projekt

Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stockholmsregionen

Kv. Modet. Bagarmossen

Underentreprenör vid nyproduktion av bostäder till bostadsrättsförening Kvarter Modet med 12 st nya Radhus i Bagarmossen.

Albanova. Universitet

Trapphusmålning av 6 st. trapphus i forskningslokaler samt måleriarbeten i biblioteket, takmålning i Albanova vid Stockholm Universitet.

Vetenskapens Hus

Måleriarbeten vid totalrenovering med nya fönster till universitets och forskningslokaler i Vetenskapens Hus vid Roslagstull Vasastan.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Vill du bli kontaktad?