Fönsterrenovering i Stockholm

Vi hjälper dig med fönsterrenovering i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med
fönsterbyte, fönstermålning eller fönsterinstallation.

Fönsterrenovering

Montering & totalrenovering

Fönstermålning

Renovering & målningsbehandling av äldre fönster

Fönsterinstallation

Nyinstallation av fönster & karmar vid nyproduktion & ombyggnation

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 24 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Går du i renoveringstankar?

Fönsterrenovering i Stockholm är ett fönsterbolag som vänder sig mot både större och mindre kunder. Vi har under åren bland annat hjälpt större fastighetsföretag, mellanstora byggbolag och enskilda privatpersoner. Vi anser att fastigheter bör behandlas med högsta respekt och använder endast kvalitetsmaterial för långsiktiga kundrelationer.

Vi är idag anlitade av välrekommenderade byggföretag, från villor, nya bostadshus, bostadsrättsföreningar, kontorsbyggnader till k-märkta hus och kyrkor.

Har ni behov av en fönsterrenovering? Vi har renoverat fönster från Solna, Älta, Sickla och ut till Huddinge

Fönsterinstallation är en omfattande renovering som kräver en utförlig arbetsprocess

Fönsterrenovering är ett hantverk som krävs högsta expertis där varje projekt är unikt. Därför är det viktigt att följa en tydlig arbetsprocess för att säkerhetsställa att alla stegen uppfylls. Fönsterrenovering i Stockholm har god erfarenhet av alla slags fönstertekniker och arbetar nära med våra kunder för att återställa deras fönsters forna glans. 

Hur går det till när vi anställer Fönsterrenovering i Stockholm?

  • Vi kommer förbi på ett kostnadsfritt besök och diskuterar era önskemål och behov.
  • Avtal skrivs och arbetet kommer igång.
  • Fönsterbågar eller fönsterramar plockas ut i sin helhet och transporteras till vår verkstad.
  • Fönsterskydd (även kallade paraplyer) monteras.
  • Karmar och andra delar som sitter fast i fasaden renoveras på plats.
  • Fönster blir skrapade, slipade, kittade, målas och sedan monteras upp.
  • Efter färdigställt arbete utför våra fönstermontörer en grovstädning omkring arbetsområdet.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa fönsterrenovering! Vi arbetar i hela Stor-Stockholm.

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Mikael Jörgensen
– Projektledare

Mail: offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Vanliga frågor Vanliga frågor kring fönsterrenovering från våra kunder runtomkring i Stockholm

Vad kostar en fönsterrenovering?

Fönsterrenoveringar kan det variera beroende på projektets storlek, metod och vilken fönsterleverantör ni väljer. Därför är det bra att välja en fönsterhantverkare som har goda kontakter med återförsäljare. Vi på Fönsterrenovering Stockholm samarbetar endast med fönsterleverantörer som har goda priser och som behåller sin höga kvalitet. Om ni vill veta mer specifikt kring våra priser, leverantörer eller tidigare referenser, så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en gratis offert. Vi kommer gärna förbi och ger er ett kostnadsförslag!

Vad är det för skillnad på en, två- och treglasfönster?

När man börjar söka efter fönster på Google så kan man snabbt känna sig osäker vilket typ man ska välja. Det finns allt från en, två- och treglasfönster med isoleringsrutor, kopplade eller enkelbågar. För att veta vilken som passar bäst för just er kan därför bli svårt. Vi på Fönsterrenovering i Stockholm har bred kunskap kring fönstertyper och hjälper er gärna välja rätt för just er fastighet! Kontakta oss för en fri offert, så kommer vi förbi.

Vad är bästa metoden för att tvätta fönster?

Fönster är placerade både utvändigt och invändigt så oavsett vad ni gör så kommer  det uppstå fläckar. Framförallt om man bor nära en motorväg så kan det samlas smuts från avgaser och bilstänk. Om ni vill undvika att anställa en städfirma och använda kemikalier, så kan ni faktiskt komma undan väldigt billigt genom att använda tvättprodukter som ni redan har hemma . Ni kan exempelvis fylla hinkar med diskmedel eller såpa och börja tvätta dem med rena trasor.

När är det bäst att utföra en fönsterrenovering?

När man väljer att byta ut fönster själv, så kan det vara svårt att veta när man egentligen bör börja med en fönsterrenovering. Men gör man det så är det bäst att vänta till sommaren då det är torrt vilket gör det enklare att undvika onödig fukt som kan samlas i samband med installationen. Men om ni istället väljer en fönsterfirma som Fönsterrenovering i Stockholm så går det året om. Våra fönstermontörer har god erfarenhet av att arbeta under alla säsonger, så tveka inte på att kontakta oss även om det är vinter ute.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Våra senaste Projekt Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stockholmsregionen

Kv. Modet. Bagarmossen

Underentreprenör vid nyproduktion av bostäder till bostadsrättsförening Kvarter Modet med 12 st nya Radhus i Bagarmossen.

Albanova. Universitet

Trapphusmålning av 6 st. trapphus i forskningslokaler samt måleriarbeten i biblioteket, takmålning i Albanova vid Stockholm Universitet.

Vetenskapens Hus

Måleriarbeten vid totalrenovering med nya fönster till universitets och forskningslokaler i Vetenskapens Hus vid Roslagstull Vasastan. 

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag! Vi arbetar med fönsterrenoveringar i hela Stor-Stockholm.

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Mikael Jörgensen
– Projektledare

Mail: offert@fonsterrenovering-stockholm.se