Fönsterbyte i Stockholm

Fönstermontör som hjälper dig med att byta fönster i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med
fönsterbyte, fönstermålning eller fönsterinstallation.

Byta fönster

Kvalitetssäkra fönsterbyten

Fönstermontering

Montering vid nyproduktion

Fönsterinstallation

Från måttagning till färdig installation

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 24 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Hur vet man när det är dags att byta fönster? Håll era fönster i bästa skick!

Det första man bör hålla utkik efter när det kommer till fönsterbyten är luftläckage. Det är framförallt vanligt i äldre hus, men kan även förekomma med nya fönstertyper som installerats fel. Problemet med luftläckage är att varm luft läcker ut utomhus medan kall kommer in. Om ni är osäkra kan ni tända ett ljus vid fönstret och se vart lågan går.
Vid luftläckage så medföljer fukt- & vatten som samlas på fönstrets insida vilket bildar imma. Framförallt under fuktiga dagar på sommaren kan det bildas kondensering. Detta händer när varm luft träffar en kall yta som kyls av vilket bildar högre luftfuktighet.
Ett vanligt varningstecken att hålla utkik för är om er energikostnad ökar under höst och vinter. Detta händer framförallt då kall luft läcker in medan varm läcker ut och eran värmeförsörjning får jobba dubbelt för att hålla det varmt.
Om ni finner mögel eller fuktfläckar runtomkring fönstret så som fönsterkarmen, tak eller vägg så kan det vara dags att byta ut era fönster. Detta händer då fukt och vatten läcker in då fogen eller tätningen har släppt.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa fönsterbyte!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Mikael Jörgensen
– Projektledare

Mail: offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Vanliga frågor Vanliga frågor kring fönsterbyten från våra kunder runtomkring i Stockholm

När passar det bäst att byta ut fönster?

Om man tänker göra ett fönsterbyte själv, så är det bäst att vänta till sommaren då det är torrt vilket gör det enklare att undvika onödig fukt som kan samlas i samband med installationen. Men om ni istället väljer en fönstermontör som Fönsterrenovering i Stockholm så går det året om. Våra fönstermontörer har god erfarenhet av att arbeta under alla säsonger, så tveka inte på att kontakta oss även om det är vinter ute.

Hur fungerar nöjd-kund-garanti vid fönsterbyten?

Om er fönsterfirma är medlemmar i Måleriföretagen så tillkommer en nöjd-kund-garanti på alla måleriarbeten. Garantin innebär att du som konsument får två års garanti på arbetet, opartisk besiktning samt rätten att få eventuella fel åtgärdade. Fönsterrenovering i Stockholm erbjuder givetvis våra kunder nöjd-kund-garanti!

Är det lönsamt att byta fönster?

En vanlig fråga vi får är om det faktiskt är lönsamt att byta ut fönster. Sanningen är att idag är moderna fönster mer energieffektiva än de var tjugo år sen och då fönster står för den största energiboven så kan hjälpa att byta ut dem. Men det går även renovera era äldre fönster för att få samma effekt. Om ni vill veta mer så kan ni kontakta Fönsterrenovering i Stockholm.

Är treglasfönster bättre än en/tvåglasfönster?

När man ska välja nya fönster kan det vara svårt att orientera sig runtomkring marknaden. Generellt är 3-glasfönster ett bättre val då det isolerar ditt hem bättre vilket är bra för er energiförbrukning. Men i vissa fall kan det passa bättre med 1 eller 2-glasfönster. För att veta vilken som passar bäst för just er så kan ni kontakta Fönsterrenovering i Stockholm som har bred kunskap kring de olika fönstertyperna.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Ända från början av projektet, så märkte vi att gubbarna hos Fönsterrenovering i Stockholm sköter alla arbeten med hög kvalitet. De kom förbi & lyssnade på våra önskemål & kunde återställa fastighetens fönster till dess forna utseende. Dom jobbade på effektivt & var väldigt serviceinriktade.

Johan Hvenmark, Solna

Fönsterrenovering i Stockholm skötte arbetet väl på vår villa i Enskedefältet med nya träfönster och en ny glasdörr ut mot verandan med både leverans och arbete. Dom var framförallt noggranna och arbetade snabbt utan några konstigheter. Efter arbetet var klart så städade dom efter sig rent och prydligt.

Peter Hedmark, Enskedefältet

Vi är jätte nöjda med Fönsterrenovering i Stockholm. Vi behövde byta ut fönster till 5 lägenheter i vår bostadsrättsförening på Östermalm. Huset som byggdes på 40-talet fick behålla sina fönster som de tog till sin verkstad och reparerade. Vår projektledare lyssnade på våra önskemål och svarade på alla frågor vi hade under arbetets gång.

Irene Jansson, Östermalm

Våra senaste Projekt Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stockholmsregionen

Kv. Modet. Bagarmossen

Underentreprenör vid nyproduktion av bostäder till bostadsrättsförening Kvarter Modet med 12 st nya Radhus i Bagarmossen.

Albanova. Universitet

Trapphusmålning av 6 st. trapphus i forskningslokaler samt måleriarbeten i biblioteket, takmålning i Albanova vid Stockholm Universitet.

Vetenskapens Hus

Måleriarbeten vid totalrenovering med nya fönster till universitets och forskningslokaler i Vetenskapens Hus vid Roslagstull Vasastan. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa fönsterbyte!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Mikael Jörgensen
– Projektledare

Mail: offert@fonsterrenovering-stockholm.se