Fönsterbyte i Stockholm

Fönstermontör som hjälper dig med att byta fönster i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med
fönsterbyte, fönstermålning eller fönsterinstallation.

Byta fönster

Kvalitetssäkra fönsterbyten

Fönstermontering

Montering vid nyproduktion

Fönsterinstallation

Från måttagning till färdig installation

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 24 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Hur vet man när det är dags att byta fönster? Håll era fönster i bästa skick!

  Det första man bör hålla utkik efter när det kommer till fönsterbyten är luftläckage. Det är framförallt vanligt i äldre hus, men kan även förekomma med nya fönstertyper som installerats fel. Problemet med luftläckage är att varm luft läcker ut utomhus medan kall kommer in. Om ni är osäkra kan ni tända ett ljus vid fönstret och se vart lågan går.
  Vid luftläckage så medföljer fukt- & vatten som samlas på fönstrets insida vilket bildar imma. Framförallt under fuktiga dagar på sommaren kan det bildas kondensering. Detta händer när varm luft träffar en kall yta som kyls av vilket bildar högre luftfuktighet.
  Ett vanligt varningstecken att hålla utkik för är om er energikostnad ökar under höst och vinter. Detta händer framförallt då kall luft läcker in medan varm läcker ut och eran värmeförsörjning får jobba dubbelt för att hålla det varmt.
  Om ni finner mögel eller fuktfläckar runtomkring fönstret så som fönsterkarmen, tak eller vägg så kan det vara dags att byta ut era fönster. Detta händer då fukt och vatten läcker in då fogen eller tätningen har släppt.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Reception

   Telefon: 08-580 97 938
   Mail: fonsterrenovering-stockholm.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring fönsterrenovering från våra kunder runtomkring i Stockholm

   Hur mycket kostar det att renovera fönster?

   När man renoverar fönster kan det variera beroende på fönstrets storlek, metod och hur många skador som uppkommit. Ett vanligt problem som är förekommande på träfönster är att det uppstår sprickor i träet eller kittet har utsatts för fukt. Men desto tidigare detta problem åtgärdas desto billigare blir det. Om ni vill veta mer specifikt kring våra priser, leverantörer eller tidigare referenser så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en gratis offert. Vi kommer gärna förbi och ger er ett kostnadsförslag!

   Vilken glastyp ska vi välja?

   När man börjar söka efter fönster på Google så kan man snabbt känna sig osäker vilket typ man ska välja. Det finns allt från en, två och treglasfönster med isoleringsrutor som är kopplade eller enkelbågar. För att veta vilken som passar bäst för just er kan därför bli svårt. Vi på Fönsterrenovering i Stockholm har bred kunskap kring fönstertyper och hjälper er gärna välja rätt för just er fastighet! Kontakta oss för en fri offert så kommer vi förbi.

   Hur rengör man fönster effektivt och enklast?

   Då era fönster är placerade både utvändigt och invändigt så uppkommer det oavsett fastigheten fläckar på bägge sidorna. Framförallt om man bor nära en motorväg så kan det samlas smuts från avgaser och bilstänk. Om ni vill undvika att anställa en städfirma och använda kemikalier så kan ni faktiskt komma undan väldigt billigt genom att använda tvättprodukter som ni redan har hemma . Ni kan exempelvis fylla hinkar med diskmedel eller såpa och börja tvätta dem med rena trasor.

   Under vilken årstid ska man renovera fönster?

   Om man tänker göra ett fönsterbyte själv, så är det bäst att vänta till sommaren då det är torrt vilket gör det enklare att undvika onödig fukt som kan samlas i samband med installationen. Men om ni istället väljer en fönsterfirma som Fönsterrenovering i Stockholm så går det året om. Våra fönstermontörer har god erfarenhet av att arbeta under alla säsonger så tveka inte på att kontakta oss även om det är vinter ute.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Ända från början av projektet, så märkte vi att gubbarna hos Fönsterrenovering i Stockholm sköter alla arbeten med hög kvalitet. De kom förbi & lyssnade på våra önskemål & kunde återställa fastighetens fönster till dess forna utseende. Dom jobbade på effektivt & var väldigt serviceinriktade.

   Johan Hvenmark, Solna

   Fönsterrenovering i Stockholm skötte arbetet väl på vår villa i Enskedefältet med nya träfönster och en ny glasdörr ut mot verandan med både leverans och arbete. Dom var framförallt noggranna och arbetade snabbt utan några konstigheter. Efter arbetet var klart så städade dom efter sig rent och prydligt.

   Peter Hedmark, Enskedefältet

   Vi är jätte nöjda med Fönsterrenovering i Stockholm. Vi behövde byta ut fönster till 5 lägenheter i vår bostadsrättsförening på Östermalm. Huset som byggdes på 40-talet fick behålla sina fönster som de tog till sin verkstad och reparerade. Vår projektledare lyssnade på våra önskemål och svarade på alla frågor vi hade under arbetets gång.

   Irene Jansson, Östermalm

   Våra senaste projekt Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stockholmsregionen

   Kv. Modet. Bagarmossen

   Underentreprenör vid nyproduktion av bostäder till bostadsrättsförening Kvarter Modet med 12 st nya Radhus i Bagarmossen.

   Albanova. Universitet

   Trapphusmålning av 6 st. trapphus i forskningslokaler samt måleriarbeten i biblioteket, takmålning i Albanova vid Stockholm Universitet.

   Vetenskapens Hus

   Måleriarbeten vid totalrenovering med nya fönster till universitets och forskningslokaler i Vetenskapens Hus vid Roslagstull Vasastan.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Reception

    Telefon: 08-580 97 938
    Mail: fonsterrenovering-stockholm.se

    Offert? Klicka här