Fönstermålning i Stockholm

Vi hjälper dig med målning av fönster i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med
fönsterrenovering, fönstermålning eller fönstervård.

Måla fönster

Skrapning, slipning, kittning, målning av dina fönster

Fönsterrenovering

Totalrenovering & återställning

Fönstervård

Underhåll av äldre fönsterbågar & ramar

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 24 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Dags att måla om fönsterna? Lång erfarenhet inom fönstermålning i Stockholm

mala-fonster-stockholm

Fönstermålning åt företag, BRF:er & privatpersoner i Stockholm

Fönstermålning är ett hantverk som kräver expertis och en känsla för färgsättning. Vi har god erfarenhet av alla slags fönstertekniker och arbetar nära med våra kunder för att återställa deras fönsters forna glans. Stockholm Fönsterrenovering kan hjälpa dig renovera om dina gamla fönster i vår fönsterverkstad. Genom att måla om era äldre träfönster kan ni både spara in pengar och göra det bättre för miljön.

Trygghet & garantier vid fönsterrenovering

Vi är medlemmar i Måleriföretagen Sverige och kan erbjuda därför erbjuda våra kunder Nöjd-kund-garanti. Detta innebär att våra kunder kan känna sig trygga då de får två års garanti på utförda måleriarbeten, opartisk besiktning samt renovering vid eventuella fel och brister.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa fönstermålning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Mikael Jörgensen
– Projektledare

Mail: offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Vanliga frågor Vanliga frågor kring fönstermålning från våra kunder runtomkring i Stockholm

Under vilken årstid bör man måla om sina fönster?

Om man ska måla om sina fönster själv, så är det bäst att vänta till sommaren då det är torrt vilket gör det enklare att undvika onödig fukt som kan samlas i samband med renoveringen. Men om ni istället väljer en fönsterfirma som Fönsterrenovering i Stockholm så går det året om. Våra fönstermontörer har god erfarenhet av att arbeta under alla säsonger och kan ta med era fönster till vår verkstad.

Gäller ROT-avdraget vid fönstermålning?

När du köper tjänster för en fönstermålning kan du som privatperson ansöka om ROT-avdraget vilket minskar kostnaden för arbetskostnaden upp till 30%. I bostadsrättsföreningar gäller så länge det är bostadsrättslägenheter och inte hyresrätter.

Vilken färg bör vi välja vid fönstermålning?

Traditionellt brukade man använda oljefärg vid fönstermålning, men detta har blivit ersatt då det rinner enkelt och tar för lång tid att torka. Sedan kan det uppkomma en fuktvandring med oljefärg. Vi rekommenderar att ni istället väljer akrylatfärg vilket är vattenlöslig och torkar snabbare på både trä och aluminium.

Vilka verktyg behöver jag vid fönstermålning?

Vid fönstermålning behöver du en uppsättning av verktyg för att göra processen så enkel som möjligt. Vi rekommenderar att ni har en liten skrapa för att måla hörn och vinklar. En slip för att slipa träet och en kittkniv för kittning av fönstret. Sedan är det ett måste att ha maskeringstejp för att skydda glaset från målerifärg.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Ända från början av projektet, så märkte vi att gubbarna hos Fönsterrenovering i Stockholm sköter alla arbeten med hög kvalitet. De kom förbi & lyssnade på våra önskemål & kunde återställa fastighetens fönster till dess forna utseende. Dom jobbade på effektivt & var väldigt serviceinriktade.

Johan Hvenmark, Solna

Fönsterrenovering i Stockholm skötte arbetet väl på vår villa i Enskedefältet med nya träfönster och en ny glasdörr ut mot verandan med både leverans och arbete. Dom var framförallt noggranna och arbetade snabbt utan några konstigheter. Efter arbetet var klart så städade dom efter sig rent och prydligt.

Peter Hedmark, Enskedefältet

Vi är jätte nöjda med Fönsterrenovering i Stockholm. Vi behövde byta ut fönster till 5 lägenheter i vår bostadsrättsförening på Östermalm. Huset som byggdes på 40-talet fick behålla sina fönster som de tog till sin verkstad och reparerade. Vår projektledare lyssnade på våra önskemål och svarade på alla frågor vi hade under arbetets gång.

Irene Jansson, Östermalm

Våra senaste Projekt Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stockholmsregionen

Kv. Modet. Bagarmossen

Underentreprenör vid nyproduktion av bostäder till bostadsrättsförening Kvarter Modet med 12 st nya Radhus i Bagarmossen.

Albanova. Universitet

Trapphusmålning av 6 st. trapphus i forskningslokaler samt måleriarbeten i biblioteket, takmålning i Albanova vid Stockholm Universitet.

Vetenskapens Hus

Måleriarbeten vid totalrenovering med nya fönster till universitets och forskningslokaler i Vetenskapens Hus vid Roslagstull Vasastan. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa fönstermålning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Mikael Jörgensen
– Projektledare

Mail: offert@fonsterrenovering-stockholm.se