Fönsterinstallation i Stockholm

Vi hjälper dig med fönsterinstallationer i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med
fönsterbyte, fönstermålning eller fönsterinstallation.

Fönsterinstallation

Från måttagning till färdig installation

Fönstermontering

Montering vid nybyggnation & renovering

Fönsterbyten

Kvalitetssäkra fönsterbyten

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 24 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Fönsterinstallation i hela Stockholm Vi hjälper dig hitta fönster som passar er fastighet!

  fonsterbyte-villa-stockholm

  Privatpersoner

  Fönsterrenovering i Stockholm innehar god erfarenhet av att hjälpa privatkunder med nybyggnation och tillbyggnation av deras fastigheter så som villor, radhus och lägenheter. Vi kan även assistera er med frågor kring ROT-avdraget eller vilka fönster som passar bäst för just er fastighet.

  fonsterbyte-fastighet-stockholm

  Bostadsrättförening

  Om ni bor i en bostadsrättsförening & ska byta ut era fönster så kan det uppkomma förvirring kring vem som står ansvarig. Vanligtvis så bestämmer ni tillsammans vad som ska göras, men när det kommer till enskilda fall kan frågor uppstå. Vi rekommenderar att ni tittar på föreningens stadgar kring fönster & dörrar eller så kontaktar ni oss på Fönsterrenovering i Stockholm.

  fonsterrenovering-brf-stockholm

  Företag

  Är ni ett byggföretag som letar efter en ny samarbetspartner för fönsterrenovering? Oavsett era behov så kan vi på Fönsterrenovering i Stockholm hjälpa er. Vi har god erfarenhet som både total- och underentreprenör vid större och mindre byggprojekt i Stockholmsregionen.

  Välj en trygg fönsterfirma från Stockholm Specialister på kompletta fönsterinstallationer

  Nöjda kunder

  När du anlitar Fönsterrenovering i Stockholm kan du känna dig trygg och säker. Vi arbetar nära med våra kunder för långvariga samarbeten!

  Miljö- & energivänliga fönster

  Fönsterrenovering i Stockholm har specialiserat oss på att installera fönster som sparar in både på energin och miljön.

  Rätt fönstren till rätt pris

  Vi har valt att samarbeta med utvalda fönsterleverantörer som leverar kvalitetssäkra och prisvänliga fönster.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Reception

   Telefon: 08-580 97 938
   Mail: fonsterrenovering-stockholm.se

   Vilka fönster ska man välja? Vi hjälper dig hela vägen

   När man bestämt sig för att installera nya fönster så kan det vara svårt att navigera sig runt inom marknaden. För att göra det enklare så kan vi på Fönsterrenovering i Stockholm hjälpa er välja rätt fönster för just er fastighet. Vi har stor erfarenhet av fönsterinstallationer, och hjälper er från måttagning till färdig fönsterrenovering.

   Vilka fönstertyper finns det?

   • Träfönster passar bäst för villor och hus då de passar in med arkitekturen.
   • Plastfönster (även kallat PCV-fönster) som passar bra för butiker, företag och lokaler.
   • Aluminiumfönster är det mest rekommenderade alternativet idag, då de har längst hållbarhet och kräver mindre underhåll.
   fonstermalning-stockholm

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring fönsterrenovering från våra kunder runtomkring i Stockholm

   Hur mycket kostar det att renovera fönster?

   När man renoverar fönster kan det variera beroende på fönstrets storlek, metod och hur många skador som uppkommit. Ett vanligt problem som är förekommande på träfönster är att det uppstår sprickor i träet eller kittet har utsatts för fukt. Men desto tidigare detta problem åtgärdas desto billigare blir det. Om ni vill veta mer specifikt kring våra priser, leverantörer eller tidigare referenser så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en gratis offert. Vi kommer gärna förbi och ger er ett kostnadsförslag!

   Vilken glastyp ska vi välja?

   När man börjar söka efter fönster på Google så kan man snabbt känna sig osäker vilket typ man ska välja. Det finns allt från en, två och treglasfönster med isoleringsrutor som är kopplade eller enkelbågar. För att veta vilken som passar bäst för just er kan därför bli svårt. Vi på Fönsterrenovering i Stockholm har bred kunskap kring fönstertyper och hjälper er gärna välja rätt för just er fastighet! Kontakta oss för en fri offert så kommer vi förbi.

   Hur rengör man fönster effektivt och enklast?

   Då era fönster är placerade både utvändigt och invändigt så uppkommer det oavsett fastigheten fläckar på bägge sidorna. Framförallt om man bor nära en motorväg så kan det samlas smuts från avgaser och bilstänk. Om ni vill undvika att anställa en städfirma och använda kemikalier så kan ni faktiskt komma undan väldigt billigt genom att använda tvättprodukter som ni redan har hemma . Ni kan exempelvis fylla hinkar med diskmedel eller såpa och börja tvätta dem med rena trasor.

   Under vilken årstid ska man renovera fönster?

   Om man tänker göra ett fönsterbyte själv, så är det bäst att vänta till sommaren då det är torrt vilket gör det enklare att undvika onödig fukt som kan samlas i samband med installationen. Men om ni istället väljer en fönsterfirma som Fönsterrenovering i Stockholm så går det året om. Våra fönstermontörer har god erfarenhet av att arbeta under alla säsonger så tveka inte på att kontakta oss även om det är vinter ute.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Ända från början av projektet, så märkte vi att gubbarna hos Fönsterrenovering i Stockholm sköter alla arbeten med hög kvalitet. De kom förbi & lyssnade på våra önskemål & kunde återställa fastighetens fönster till dess forna utseende. Dom jobbade på effektivt & var väldigt serviceinriktade.

   Johan Hvenmark, Solna

   Fönsterrenovering i Stockholm skötte arbetet väl på vår villa i Enskedefältet med nya träfönster och en ny glasdörr ut mot verandan med både leverans och arbete. Dom var framförallt noggranna och arbetade snabbt utan några konstigheter. Efter arbetet var klart så städade dom efter sig rent och prydligt.

   Peter Hedmark, Enskedefältet

   Vi är jätte nöjda med Fönsterrenovering i Stockholm. Vi behövde byta ut fönster till 5 lägenheter i vår bostadsrättsförening på Östermalm. Huset som byggdes på 40-talet fick behålla sina fönster som de tog till sin verkstad och reparerade. Vår projektledare lyssnade på våra önskemål och svarade på alla frågor vi hade under arbetets gång.

   Irene Jansson, Östermalm

   Våra senaste projekt Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stockholmsregionen

   Kv. Modet. Bagarmossen

   Underentreprenör vid nyproduktion av bostäder till bostadsrättsförening Kvarter Modet med 12 st nya Radhus i Bagarmossen.

   Albanova. Universitet

   Trapphusmålning av 6 st. trapphus i forskningslokaler samt måleriarbeten i biblioteket, takmålning i Albanova vid Stockholm Universitet.

   Vetenskapens Hus

   Måleriarbeten vid totalrenovering med nya fönster till universitets och forskningslokaler i Vetenskapens Hus vid Roslagstull Vasastan.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Reception

    Telefon: 08-580 97 938
    Mail: fonsterrenovering-stockholm.se

    Offert? Klicka här