Fönsterspecialister i Stockholm

Vi hjälper dig med fönsterenovering i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med
fönsterbyte, fönstermålning eller fönsterinstallation.

Fönsterrenovering

Totalrenovering vid fönsterbyten

Fönsterinstallation

Byte & montering av olika fönstertyper

Fasadrenovering

Fasadarbeten som uppkommer vid fönsterrenovering

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 24 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Vanliga frågor Vanliga frågor kring fönsterrenovering från våra kunder runtomkring i Stockholm

Behöver man ta in en tvättfirma för att rengöra sina fönster?

Beroende på höjden av er fastighet eller vilken våning ni bor så kan ni behöva ta in en tvättfirma. Men om ni bor i en villa eller bottenvåningen så går det ofta bra att göra det själv och spara in lite pengar. Om ni även vill undvika att använda kemikalier, så kan ni faktiskt komma undan väldigt billigt genom att använda tvättprodukter som ni redan har hemma. Ni kan exempelvis fylla hinkar med diskmedel eller såpa och börja tvätta dem med rena trasor.

Kan man byta ut fönster året-runt?

Vi på Fönsterrenovering i Stockholm rekommenderar att om ni tänker byta ut fönster själva, så är det bäst att vänta till sommaren då det är torrt vilket gör det enklare att undvika onödig fukt som kan samlas i samband med installationen. Men om ni istället väljer en fönsterfirma som Fönsterrenovering i Stockholm så går det året om. Våra fönstermontörer har god erfarenhet av att arbeta under alla säsonger, så tveka inte på att kontakta oss även om det är vinter ute.

Vilken typ av glas ska jag välja?

Innan man ska renovera sin fastighet är det viktigt att kolla upp vilken fönstertyp som är installerad och därifrån välja fönsterleverantör. Det finns allt från en, två- och treglasfönster med isoleringsrutor, kopplade eller enkelbågar. Om ni känner er osäkra vilken typ av fönster ni har så kan ni kontakta oss på Fönsterrenovering i Stockholm. Vi innehar bred kunskap kring fönstertyper och hjälper er gärna välja rätt för just er fastighet! Kontakta oss för en fri offert, så kommer vi förbi.

Hur mycket kostar ett fönsterbyte?

Vid fönsterbyten kan kostnaden variera beroende på fönstrets storlek, metod och vilken fönsterleverantör ni väljer. Därför är det bra att välja en fönsterhantverkare som har goda kontakter med återförsäljare. Vi på Fönsterrenovering Stockholm samarbetar endast med fönsterleverantörer som har goda priser och som behåller sin höga kvalitet. Om ni vill veta mer specifikt kring våra priser, leverantörer eller tidigare referenser, så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en gratis offert. Vi kommer gärna förbi och ger er ett kostnadsförslag!

Våra tjänster Har ni behov av en fönsterrenovering, fönsterbyte eller fönstermålning?

fonsterrenovering-i-stockholm

Fönsterrenovering

I Stockholm finner man en mängd av äldre men vackra bostadshus, offentliga byggnader och kommersiella fastigheter som har gett Stockholm sin unika arkitektoniska stil. Dessa byggnader utger dock idag utmaningar då man helst vill behålla dess karaktär, men samtidigt behålla deras fönster. Vi på Fönsterrenovering Stockholm har specialiserat oss på att renovera och reparera fönster, så att fastigheten behåller sin unika karaktär samt blir moderniserad och energieffektiv!

Fönsterinstallation

Vid fönsterinstallationer krävs det samordning mellan flera yrkesgrupper så som snickare, målare & byggare. Fönsterrenovering i Stockholm erbjuder totalentreprenad med kompletta fönsterlösningar åt BRF, fastighetsägare, fastighetsförvaltare & privatpersoner. Vi kan både restaurera era gamla fönster eller byta ut till nya modeller. Om ni känner er osäkra så är ni varmt välkomna att kontakta oss för tips och handledning. 

fönstermålning-stockholm

Fönstermålning

Era fönster utsätts dagligen för väderpåfrestningar och är därför regelbundet i behov av underhåll i form av ommålning eller inoljning. Fönsterrenovering i Stockholm har under åren utvecklat en specialkompetens för att måla om fönster. Vi har god erfarenhet av alla slags fönstertekniker och arbetar nära med våra kunder för att återställa deras fönsters forna glans. Stockholm Fönsterrenovering kan hjälpa dig måla om dina gamla fönster i vår fönsterverkstad.

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa fönsterbyte! Vi hjälper bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag & enskilda privatpersoner.

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Mikael Jörgensen
– Projektledare

Mail: offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Vad bör man tänka på innan man väljer fönster? Innan ni väljer fönster kan det vara bra att gå genom denna lista

En fönsterrenovering kan vara ett omfattande projekt och det kan bli svårt att navigera sig genom marknaden. Om du inte riktigt vet vart du ska börja så kan det vara bra att tänka på följande punkter:

Välj rätt fönster!

  • Om ni bor i en villa så brukar det bli bättre att välja träramar som passar in med arkitekturen.
  • Om ni istället bor i ett nya bostadshus så rekommenderar vi att välja aluminiumfönster.
  • Bor ni nära en motorväg? I så fall bör ni investera i fönster som stoppar onödiga ljud och buller med isolering.
  • Bor ni nära vatten där det är blåsigt, så hjälper det att installera isoleringsglas som stoppar kall luft att tränga in. Det är framförallt viktigt för att spara in på er energiförbrukning.
fonstermalning-stockholm

Recensioner Se vad våra kunder säger

Ända från början av projektet, så märkte vi att gubbarna hos Fönsterrenovering i Stockholm sköter alla arbeten med hög kvalitet. De kom förbi & lyssnade på våra önskemål & kunde återställa fastighetens fönster till dess forna utseende. Dom jobbade på effektivt & var väldigt serviceinriktade.

Johan Hvenmark, Solna

Fönsterrenovering i Stockholm skötte arbetet väl på vår villa i Enskedefältet med nya träfönster och en ny glasdörr ut mot verandan med både leverans och arbete. Dom var framförallt noggranna och arbetade snabbt utan några konstigheter. Efter arbetet var klart så städade dom efter sig rent och prydligt.

Peter Hedmark, Enskedefältet

Vi är jätte nöjda med Fönsterrenovering i Stockholm. Vi behövde byta ut fönster till 5 lägenheter i vår bostadsrättsförening på Östermalm. Huset som byggdes på 40-talet fick behålla sina fönster som de tog till sin verkstad och reparerade. Vår projektledare lyssnade på våra önskemål och svarade på alla frågor vi hade under arbetets gång.

Irene Jansson, Östermalm

Målgrupper Vi hjälper BRF:er, fastighetsägare, privatpersoner och fastighetsskötare med fönsterinstallationer från Älvsjö i söder till Danderyd i norr.

Privatpersoner

Fönsterrenovering i Stockholm innehar god erfarenhet av att hjälpa privatkunder med nybyggnation och tillbyggnation av deras fastigheter så som villor, radhus och lägenheter. Vi kan även assistera er med frågor kring ROT-avdraget eller vilka fönster som passar bäst för just er fastighet.

Fastighetsägare

Är ni en fastighetsägare & funderar på att renovera er bostad? I så fall kan det vara aktuellt att ansöka ROT-avdraget i samband med byggnationen. Fönsterrenovering i Stockholm har hjälpt över 100 villa- & lägenhetsägare med deras fönsterbyten & innehar svaren på era frågor.

Bostadsrättförening

Om ni bor i en bostadsrättsförening & ska byta ut era fönster så kan det uppkomma förvirring kring vem som står ansvarig. Vanligtvis så bestämmer ni tillsammans vad som ska göras, men när det kommer till enskilda fall kan frågor uppstå. Vi rekommenderar att ni tittar på föreningens stadgar kring fönster & dörrar eller så kontaktar ni oss.

Företag

Är ni ett byggföretag som letar efter en ny samarbetspartner för fönsterrenovering? Oavsett era behov så kan vi på Fönsterrenovering i Stockholm hjälpa er. Vi har god erfarenhet som både total- och underentreprenör vid större och mindre byggprojekt i Stockholmsregionen.

Våra projekt Axplock av våra senaste projekt i Stockholmsregionen

Kv. Modet. Bagarmossen

Underentreprenör vid nyproduktion av bostäder till bostadsrättsförening Kvarter Modet med 12 st nya Radhus i Bagarmossen.

Albanova. Universitet

Trapphusmålning av 6 st. trapphus i forskningslokaler samt måleriarbeten i biblioteket, takmålning i Albanova vid Stockholm Universitet.

Vetenskapens Hus

Måleriarbeten vid totalrenovering med nya fönster till universitets och forskningslokaler i Vetenskapens Hus vid Roslagstull Vasastan. 

Kontakta Fönsterrenovering i Stockholm idag! Vi arbetar i hela Stor-Stockholm: från Upplands Väsby i norr till VästerHaninge i söder. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa fönsterrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Mikael Jörgensen
– Projektledare

Mail: offert@fonsterrenovering-stockholm.se