Fönsterspecialister i Stockholm

Vi hjälper dig med fönsterenovering i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med
fönsterbyte, fönstermålning eller fönsterinstallation.

Fönsterrenovering

Totalrenovering vid fönsterbyten

Fönsterinstallation

Byte & montering av olika fönstertyper

Fasadrenovering

Fasadarbeten som uppkommer vid fönsterrenovering

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 24 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Vanliga frågor Vanliga frågor kring fönsterrenovering från våra kunder runtomkring i Stockholm

  Hur mycket kostar det att renovera fönster?

  När man renoverar fönster kan det variera beroende på fönstrets storlek, metod och hur många skador som uppkommit. Ett vanligt problem som är förekommande på träfönster är att det uppstår sprickor i träet eller kittet har utsatts för fukt. Men desto tidigare detta problem åtgärdas desto billigare blir det. Om ni vill veta mer specifikt kring våra priser, leverantörer eller tidigare referenser så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en gratis offert. Vi kommer gärna förbi och ger er ett kostnadsförslag!

  Vilken glastyp ska vi välja?

  När man börjar söka efter fönster på Google så kan man snabbt känna sig osäker vilket typ man ska välja. Det finns allt från en, två och treglasfönster med isoleringsrutor som är kopplade eller enkelbågar. För att veta vilken som passar bäst för just er kan därför bli svårt. Vi på Fönsterrenovering i Stockholm har bred kunskap kring fönstertyper och hjälper er gärna välja rätt för just er fastighet! Kontakta oss för en fri offert så kommer vi förbi.

  Hur rengör man fönster effektivt och enklast?

  Då era fönster är placerade både utvändigt och invändigt så uppkommer det oavsett fastigheten fläckar på bägge sidorna. Framförallt om man bor nära en motorväg så kan det samlas smuts från avgaser och bilstänk. Om ni vill undvika att anställa en städfirma och använda kemikalier så kan ni faktiskt komma undan väldigt billigt genom att använda tvättprodukter som ni redan har hemma . Ni kan exempelvis fylla hinkar med diskmedel eller såpa och börja tvätta dem med rena trasor.

  Under vilken årstid ska man renovera fönster?

  Om man tänker göra ett fönsterbyte själv, så är det bäst att vänta till sommaren då det är torrt vilket gör det enklare att undvika onödig fukt som kan samlas i samband med installationen. Men om ni istället väljer en fönsterfirma som Fönsterrenovering i Stockholm så går det året om. Våra fönstermontörer har god erfarenhet av att arbeta under alla säsonger så tveka inte på att kontakta oss även om det är vinter ute.

  Våra tjänster Har ni behov av en fönsterrenovering, fönsterbyte eller fönstermålning?

  fonsterrenovering-i-stockholm

  Fönsterrenovering

  I Stockholm finner man en mängd av äldre men vackra bostadshus, offentliga byggnader och kommersiella fastigheter som har gett Stockholm sin unika arkitektoniska stil. Dessa byggnader utger dock idag utmaningar då man helst vill behålla dess karaktär, men samtidigt behålla deras fönster. Vi på Fönsterrenovering Stockholm har specialiserat oss på att renovera och reparera fönster, så att fastigheten behåller sin unika karaktär samt blir moderniserad och energieffektiv!

  Fönsterinstallation

  Vid fönsterinstallationer krävs det samordning mellan flera yrkesgrupper så som snickare, målare & byggare. Fönsterrenovering i Stockholm erbjuder totalentreprenad med kompletta fönsterlösningar åt BRF, fastighetsägare, fastighetsförvaltare & privatpersoner. Vi kan både restaurera era gamla fönster eller byta ut till nya modeller. Om ni känner er osäkra så är ni varmt välkomna att kontakta oss för tips och handledning. 

  fönstermålning-stockholm

  Fönstermålning

  Era fönster utsätts dagligen för väderpåfrestningar och är därför regelbundet i behov av underhåll i form av ommålning eller inoljning. Fönsterrenovering i Stockholm har under åren utvecklat en specialkompetens för att måla om fönster. Vi har god erfarenhet av alla slags fönstertekniker och arbetar nära med våra kunder för att återställa deras fönsters forna glans. Stockholm Fönsterrenovering kan hjälpa dig måla om dina gamla fönster i vår fönsterverkstad.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Reception

   Telefon: 08-580 97 938
   Mail: fonsterrenovering-stockholm.se

   Vad bör man tänka på innan man väljer fönster? Innan ni väljer fönster kan det vara bra att gå genom denna lista

   En fönsterrenovering kan vara ett omfattande projekt och det kan bli svårt att navigera sig genom marknaden. Om du inte riktigt vet vart du ska börja så kan det vara bra att tänka på följande punkter:

   Välj rätt fönster!

   • Om ni bor i en villa så brukar det bli bättre att välja träramar som passar in med arkitekturen.
   • Om ni istället bor i ett nya bostadshus så rekommenderar vi att välja aluminiumfönster.
   • Bor ni nära en motorväg? I så fall bör ni investera i fönster som stoppar onödiga ljud och buller med isolering.
   • Bor ni nära vatten där det är blåsigt, så hjälper det att installera isoleringsglas som stoppar kall luft att tränga in. Det är framförallt viktigt för att spara in på er energiförbrukning.
   fonstermalning-stockholm

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Ända från början av projektet, så märkte vi att gubbarna hos Fönsterrenovering i Stockholm sköter alla arbeten med hög kvalitet. De kom förbi & lyssnade på våra önskemål & kunde återställa fastighetens fönster till dess forna utseende. Dom jobbade på effektivt & var väldigt serviceinriktade.

   Johan Hvenmark, Solna

   Fönsterrenovering i Stockholm skötte arbetet väl på vår villa i Enskedefältet med nya träfönster och en ny glasdörr ut mot verandan med både leverans och arbete. Dom var framförallt noggranna och arbetade snabbt utan några konstigheter. Efter arbetet var klart så städade dom efter sig rent och prydligt.

   Peter Hedmark, Enskedefältet

   Vi är jätte nöjda med Fönsterrenovering i Stockholm. Vi behövde byta ut fönster till 5 lägenheter i vår bostadsrättsförening på Östermalm. Huset som byggdes på 40-talet fick behålla sina fönster som de tog till sin verkstad och reparerade. Vår projektledare lyssnade på våra önskemål och svarade på alla frågor vi hade under arbetets gång.

   Irene Jansson, Östermalm

   Målgrupper Vi hjälper BRF:er, fastighetsägare, privatpersoner och fastighetsskötare med fönsterinstallationer från Älvsjö i söder till Danderyd i norr.

   Privatpersoner

   Fönsterrenovering i Stockholm innehar god erfarenhet av att hjälpa privatkunder med nybyggnation och tillbyggnation av deras fastigheter så som villor, radhus och lägenheter. Vi kan även assistera er med frågor kring ROT-avdraget eller vilka fönster som passar bäst för just er fastighet.

   Fastighetsägare

   Är ni en fastighetsägare & funderar på att renovera er bostad? I så fall kan det vara aktuellt att ansöka ROT-avdraget i samband med byggnationen. Fönsterrenovering i Stockholm har hjälpt över 100 villa- & lägenhetsägare med deras fönsterbyten & innehar svaren på era frågor.

   Bostadsrättförening

   Om ni bor i en bostadsrättsförening & ska byta ut era fönster så kan det uppkomma förvirring kring vem som står ansvarig. Vanligtvis så bestämmer ni tillsammans vad som ska göras, men när det kommer till enskilda fall kan frågor uppstå. Vi rekommenderar att ni tittar på föreningens stadgar kring fönster & dörrar eller så kontaktar ni oss.

   Företag

   Är ni ett byggföretag som letar efter en ny samarbetspartner för fönsterrenovering? Oavsett era behov så kan vi på Fönsterrenovering i Stockholm hjälpa er. Vi har god erfarenhet som både total- och underentreprenör vid större och mindre byggprojekt i Stockholmsregionen.

   Våra senaste projekt Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stockholmsregionen

   Kv. Modet. Bagarmossen

   Underentreprenör vid nyproduktion av bostäder till bostadsrättsförening Kvarter Modet med 12 st nya Radhus i Bagarmossen.

   Albanova. Universitet

   Trapphusmålning av 6 st. trapphus i forskningslokaler samt måleriarbeten i biblioteket, takmålning i Albanova vid Stockholm Universitet.

   Vetenskapens Hus

   Måleriarbeten vid totalrenovering med nya fönster till universitets och forskningslokaler i Vetenskapens Hus vid Roslagstull Vasastan.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Reception

    Telefon: 08-580 97 938
    Mail: fonsterrenovering-stockholm.se

    Offert? Klicka här