Fönsterrenovering i Stockholm

Renovera Fönster i Enskede & Årsta, Stockholm

Vi specialiserar oss på att installera, montera och byta alla typer av fönster och dörrar i Stockholm med omnejd. Vår passion är att bevara husets ursprungliga charm samtidigt som vi erbjuder moderna lösningar för bättre energieffektivitet.

Fönsterrenovering

Vi återställer tidstypiska träfönster till deras forna glans med noggrannhet och omsorg. Varje detalj tas om hand för att bevara både utseende och funktion.

Fönstermålning

Få mer fröjd i hemmet med våra professionellt målade fönster. Vi hanterar allt från planering till slutlig installation.

Fönsterbyten

Få mer ljus och rymd i ditt hem med våra professionellt installerade takfönster. Vi hanterar allt från planering till slutlig installation.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fönster i Enskede & Årsta, Stockholm

Vi är experter på att förvandla dina fönster till stilrena och energieffektiva element i ditt hem.

Vi löser era fönsterbehov i Stockholm

Vi arbetar inom hela Stockholmsområdet med ett extra fokus på Enskede med omnejd. Vi hjälper dig i Enskede Gård, Farsta, Sköndal, Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Gamla Enskede, Älvsjö, Herrängen, Långsjön, Gubbängen, Stortorp, Hägersten, Telefonplan m.m.

Material och teknik

Vi använder endast högkvalitativa material och moderna tekniker för att säkerställa långvariga resultat och maximal energieffektivitet.

Renovering för alla fastighetstyper

Oavsett om det är för villor, lägenheter eller kommersiella fastigheter, så kan vi skapa skräddarsydda lösningar som passar just dina behov.

Vår skicklighet med k-märkta fönster och byggnader

Vi är särskilt skickliga på att arbeta med kulturmärkta fönster och historiska byggnader i Stockholm. Vår erfarenhet och förståelse för bevarandets konst gör att vi kan renovera och underhålla dessa unika fönster med respekt för deras historiska värde och estetik. Oavsett om det handlar om att bevara gamla detaljer eller att återskapa autentiska trädetaljer, så kan du lita på oss för att göra jobbet rätt och bevara karaktären hos ditt kulturmärkta hem.

Kostnadsfri offert

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert och vi är stolta över att kunna ge våra kunder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa på kvaliteten. Låt oss ta hand om dina fönster i Stockholm. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att förbättra ditt hem med våra tjänster för fönsterrenovering, installation och byte. Vi är din erfarna fönsterrenoverare för alla kunder i Stockholm och ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Vanliga frågor

Vanliga frågor kring fönsterrenovering från våra kunder runtomkring i Stockholm

När man renoverar fönster kan det variera beroende på fönstrets storlek, metod och hur många skador som uppkommit. Ett vanligt problem som är förekommande på träfönster är att det uppstår sprickor i träet eller kittet har utsatts för fukt. Men desto tidigare detta problem åtgärdas desto billigare blir det. Om ni vill veta mer specifikt kring våra priser, leverantörer eller tidigare referenser så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en gratis offert. Vi kommer gärna förbi och ger er ett kostnadsförslag!

När man börjar söka efter fönster på Google så kan man snabbt känna sig osäker vilket typ man ska välja. Det finns allt från en, två och treglasfönster med isoleringsrutor som är kopplade eller enkelbågar. För att veta vilken som passar bäst för just er kan därför bli svårt. Vi på Fönsterrenovering i Stockholm har bred kunskap kring fönstertyper och hjälper er gärna välja rätt för just er fastighet! Kontakta oss för en fri offert så kommer vi förbi.

Då era fönster är placerade både utvändigt och invändigt så uppkommer det oavsett fastigheten fläckar på bägge sidorna. Framförallt om man bor nära en motorväg så kan det samlas smuts från avgaser och bilstänk. Om ni vill undvika att anställa en städfirma och använda kemikalier så kan ni faktiskt komma undan väldigt billigt genom att använda tvättprodukter som ni redan har hemma . Ni kan exempelvis fylla hinkar med diskmedel eller såpa och börja tvätta dem med rena trasor.

Om man tänker göra ett fönsterbyte själv, så är det bäst att vänta till sommaren då det är torrt vilket gör det enklare att undvika onödig fukt som kan samlas i samband med installationen. Men om ni istället väljer en fönsterfirma som Fönsterrenovering i Stockholm så går det året om. Våra fönstermontörer har god erfarenhet av att arbeta under alla säsonger så tveka inte på att kontakta oss även om det är vinter ute.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan Hvenmark
Solna
Read More
Ända från början av projektet, så märkte vi att gubbarna hos Fönsterrenovering i Stockholm sköter alla arbeten med hög kvalitet. De kom förbi & lyssnade på våra önskemål & kunde återställa fastighetens fönster till dess forna utseende. Dom jobbade på effektivt & var väldigt serviceinriktade.
Peter Hedmark
Enskedefältet
Read More
Fönsterrenovering i Stockholm skötte arbetet väl på vår villa i Enskedefältet med nya träfönster och en ny glasdörr ut mot verandan med både leverans och arbete. Dom var framförallt noggranna och arbetade snabbt utan några konstigheter. Efter arbetet var klart så städade dom efter sig rent och prydligt.
Irene Jansson
Östermalm
Read More
Vi är jätte nöjda med Fönsterrenovering i Stockholm. Vi behövde byta ut fönster till 5 lägenheter i vår bostadsrättsförening på Östermalm. Huset som byggdes på 40-talet fick behålla sina fönster som de tog till sin verkstad och reparerade. Vår projektledare lyssnade på våra önskemål och svarade på alla frågor vi hade under arbetets gång.

Våra senaste Projekt

Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stockholmsregionen

Projekt Vattmyra 1 e1585794726241

Kv. Modet. Bagarmossen

Underentreprenör vid nyproduktion av bostäder till bostadsrättsförening Kvarter Modet med 12 st nya Radhus i Bagarmossen.

Projekt Vattmyra 2 e1585794812830

Albanova. Universitet

Trapphusmålning av 6 st. trapphus i forskningslokaler samt måleriarbeten i biblioteket, takmålning i Albanova vid Stockholm Universitet.

Projekt Vattmyra 3 e1585794849312

Vetenskapens Hus

Måleriarbeten vid totalrenovering med nya fönster till universitets och forskningslokaler i Vetenskapens Hus vid Roslagstull Vasastan.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?