Fönsterrenovering i Stockholm

Renovera Fönster runt Gustavsberg & Värmdö

Vill du förbättra både utseendet och energiprestandan i ditt hem eller din fastighet? Vi erbjuder omfattande tjänster inom renovering, montering och byte av fönster i Stockholms Skärgård. Vårt fokus ligger på kvalitet, hållbarhet och kundnöjdhet.

Fönsterrenovering

Vi renoverar med hänsyn till byggnadens ursprungliga utseende.

Fönstermålning

Vi är experter på att renovera äldre fönster och använder endast beprövade material och tekniker.

Fönsterbyten

Våra fönster är designade för att ge bästa möjliga isolering och minimera energiförlust.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fönster runt Gustavsberg & Värmdö

Vi hjälper kunder i hela Stockholms Skärgård

Din pålitliga partner för fönsterprojekt

Med lång erfarenhet i branschen har vi hjälpt både privatpersoner och företag att förbättra sina fastigheter. Våra skickliga hantverkare arbetar alltid enligt de senaste branschstandarderna för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Återställ äldre fönster med omsorg

Genom att ersätta slitna beslag och tätningslister kan vi förlänga livslängden på dina fönster och förbättra deras energibesparande egenskaper.

Fördelar med att renovera fönster

  • Bevara fastighetens karaktär
  • Kostnadseffektivitet: Ofta billigare än att byta ut fönstren helt.
  • Miljövänlighet: Mindre avfall och bättre användning av befintliga resurser.

Material och stilar för alla behov

Vi erbjuder ett brett sortiment av fönstermaterial och stilar för att möta olika behov:

  • Träfönster
  • Aluminiumfönster
  • PVC-fönster

Öka din fastighets värde och komfort

Genom att byta ut gamla, ineffektiva fönster mot nya, energisnåla alternativ kan du förbättra både värdet och komforten i din fastighet. 

Använd ROT-avdraget för dina fönsterprojekt i Stockholm

När du anlitar oss för renovering, montering eller byte av fönster i Stockholm kan du dra nytta av ROT-avdraget för att sänka dina kostnader. Detta avdrag ger dig en betydande ekonomisk lättnad genom att reducera arbetskostnaderna för dina fönsterprojekt.

Kontakta oss för en fri offert

Varje projekt kräver noggrann planering och genomförande. Vi erbjuder en komplett lösning med totalentreprenad, vilket innebär att vi hanterar allt från första kontakten till slutförandet av projektet. Du kan lita på oss för en bekymmersfri upplevelse.

Boka ditt hembesök idag

Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi lyssnar på dina behov och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dina fönster.

Fönsterarbeten runt Värmdö

Låt oss förvandla dina fönster till fastighetens smycke med våra professionella tjänster. Vi jobbar i Värmdö, Gustavsberg, Nacka, Saltsjöbaden, Saltsjö-Boo, Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Björknäs, Orminge, Kummelnäs, Finntorp, Gustavsvik, Eriksvik, Järla sjö, Saltängen, Tollare, Älta, Henriksdal, Ingarö, Gustavsberg, Stavsnäs m.fl.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Vanliga frågor

Vanliga frågor kring fönsterrenovering från våra kunder runtomkring i Stockholm

När man renoverar fönster kan det variera beroende på fönstrets storlek, metod och hur många skador som uppkommit. Ett vanligt problem som är förekommande på träfönster är att det uppstår sprickor i träet eller kittet har utsatts för fukt. Men desto tidigare detta problem åtgärdas desto billigare blir det. Om ni vill veta mer specifikt kring våra priser, leverantörer eller tidigare referenser så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en gratis offert. Vi kommer gärna förbi och ger er ett kostnadsförslag!

När man börjar söka efter fönster på Google så kan man snabbt känna sig osäker vilket typ man ska välja. Det finns allt från en, två och treglasfönster med isoleringsrutor som är kopplade eller enkelbågar. För att veta vilken som passar bäst för just er kan därför bli svårt. Vi på Fönsterrenovering i Stockholm har bred kunskap kring fönstertyper och hjälper er gärna välja rätt för just er fastighet! Kontakta oss för en fri offert så kommer vi förbi.

Då era fönster är placerade både utvändigt och invändigt så uppkommer det oavsett fastigheten fläckar på bägge sidorna. Framförallt om man bor nära en motorväg så kan det samlas smuts från avgaser och bilstänk. Om ni vill undvika att anställa en städfirma och använda kemikalier så kan ni faktiskt komma undan väldigt billigt genom att använda tvättprodukter som ni redan har hemma . Ni kan exempelvis fylla hinkar med diskmedel eller såpa och börja tvätta dem med rena trasor.

Om man tänker göra ett fönsterbyte själv, så är det bäst att vänta till sommaren då det är torrt vilket gör det enklare att undvika onödig fukt som kan samlas i samband med installationen. Men om ni istället väljer en fönsterfirma som Fönsterrenovering i Stockholm så går det året om. Våra fönstermontörer har god erfarenhet av att arbeta under alla säsonger så tveka inte på att kontakta oss även om det är vinter ute.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan Hvenmark
Solna
Read More
Ända från början av projektet, så märkte vi att gubbarna hos Fönsterrenovering i Stockholm sköter alla arbeten med hög kvalitet. De kom förbi & lyssnade på våra önskemål & kunde återställa fastighetens fönster till dess forna utseende. Dom jobbade på effektivt & var väldigt serviceinriktade.
Peter Hedmark
Enskedefältet
Read More
Fönsterrenovering i Stockholm skötte arbetet väl på vår villa i Enskedefältet med nya träfönster och en ny glasdörr ut mot verandan med både leverans och arbete. Dom var framförallt noggranna och arbetade snabbt utan några konstigheter. Efter arbetet var klart så städade dom efter sig rent och prydligt.
Irene Jansson
Östermalm
Read More
Vi är jätte nöjda med Fönsterrenovering i Stockholm. Vi behövde byta ut fönster till 5 lägenheter i vår bostadsrättsförening på Östermalm. Huset som byggdes på 40-talet fick behålla sina fönster som de tog till sin verkstad och reparerade. Vår projektledare lyssnade på våra önskemål och svarade på alla frågor vi hade under arbetets gång.

Våra senaste Projekt

Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stockholmsregionen

Projekt Vattmyra 1 e1585794726241

Kv. Modet. Bagarmossen

Underentreprenör vid nyproduktion av bostäder till bostadsrättsförening Kvarter Modet med 12 st nya Radhus i Bagarmossen.

Projekt Vattmyra 2 e1585794812830

Albanova. Universitet

Trapphusmålning av 6 st. trapphus i forskningslokaler samt måleriarbeten i biblioteket, takmålning i Albanova vid Stockholm Universitet.

Projekt Vattmyra 3 e1585794849312

Vetenskapens Hus

Måleriarbeten vid totalrenovering med nya fönster till universitets och forskningslokaler i Vetenskapens Hus vid Roslagstull Vasastan.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?