Fönsterrenovering i Stockholm

Renovera Fönster i Huddinge, Stockholm

Upptäck fördelarna med att investera i dina fönster och förbättra både utseendet och funktionaliteten på ditt hem eller din fastighet. Vi erbjuder omfattande tjänster för renovering, montering och byte av fönster i Huddinge, alltid med fokus på kvalitet och hållbarhet.

Fönsterrenovering

Vi utför renovering av fönster till privatpersoner, företag, kommun, BRF:r eller fastighetsägare.

Fönstermålning

Gamla träfönster har unik stil och känsla som estetiskt kan lyfta hela huset. Vi kan måla om dem.

Fönsterbyten

Vi kan också byta ut trasiga glas mot mer moderna och tätande 2-glas eller 3-glas.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fönster i Huddinge, Stockholm

Kontakta våra kompetenta hantverkare idag!

Din lokala fönsterrenoverare i Stockholm

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med fönster i alla typer av byggnader, från privata hem till kommersiella fastigheter och kulturmärkta byggnader. Vårt team består av skickliga hantverkare som alltid arbetar enligt de senaste branschstandarderna.

Återställ dina gamla fönster till sin forna glans

Vi är specialister på renovering av äldre fönster, och vi använder endast beprövade material och tekniker för att säkerställa att dina fönster håller sig vackra och funktionella under lång tid. Genom att byta ut slitna beslag och tätningslister kan vi också förbättra fönstrens energibesparande egenskaper.

Fördelar med fönsterrenovering

  • Bevarar fastighetens karaktär: Vi tar hänsyn till fastighetens tidstypiska utseende.
  • Kostnadseffektivt: Ofta billigare än att byta ut fönstren helt.
  • Miljövänligt: Mindre avfall och bättre användning av befintliga resurser.

Material och stil för alla behov

Vi erbjuder ett brett urval av fönstermaterial och stilar:

  • Träfönster: Traditionell skönhet och hållbarhet.
  • Aluminiumfönster: Modern estetik och minimalt underhåll.
  • PVC-fönster: Kostnadseffektivt och energieffektivt alternativ.

Höj din fastighets värde och komfort

Att byta ut gamla, ineffektiva fönster mot nya kan drastiskt förbättra både värdet och komforten i din fastighet. Våra fönster är designade för att ge bästa möjliga isolering och minimera energiförlust.

Kontakta oss för en fri offert

Vi vet att varje projekt kräver noggrann planering och genomförande. Därför erbjuder vi en komplett lösning med totalentreprenad. Från första kontakten till slutförandet av projektet kan du lita på oss för en bekymmersfri upplevelse.

Boka ditt hembesök idag

Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi lyssnar på dina behov och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dina fönster. Vi finns i bl.a. Huddinge, Flemingsberg, Tullinge, Trångsund, Skogås, Älvsjö, Enskede, Gladö Kvarn, Vidja, Ågesta, Farsta, Glömsta, Vårby, Skärholmen, Lissma m.fl.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Vanliga frågor

Vanliga frågor kring fönsterrenovering från våra kunder runtomkring i Stockholm

När man renoverar fönster kan det variera beroende på fönstrets storlek, metod och hur många skador som uppkommit. Ett vanligt problem som är förekommande på träfönster är att det uppstår sprickor i träet eller kittet har utsatts för fukt. Men desto tidigare detta problem åtgärdas desto billigare blir det. Om ni vill veta mer specifikt kring våra priser, leverantörer eller tidigare referenser så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en gratis offert. Vi kommer gärna förbi och ger er ett kostnadsförslag!

När man börjar söka efter fönster på Google så kan man snabbt känna sig osäker vilket typ man ska välja. Det finns allt från en, två och treglasfönster med isoleringsrutor som är kopplade eller enkelbågar. För att veta vilken som passar bäst för just er kan därför bli svårt. Vi på Fönsterrenovering i Stockholm har bred kunskap kring fönstertyper och hjälper er gärna välja rätt för just er fastighet! Kontakta oss för en fri offert så kommer vi förbi.

Då era fönster är placerade både utvändigt och invändigt så uppkommer det oavsett fastigheten fläckar på bägge sidorna. Framförallt om man bor nära en motorväg så kan det samlas smuts från avgaser och bilstänk. Om ni vill undvika att anställa en städfirma och använda kemikalier så kan ni faktiskt komma undan väldigt billigt genom att använda tvättprodukter som ni redan har hemma . Ni kan exempelvis fylla hinkar med diskmedel eller såpa och börja tvätta dem med rena trasor.

Om man tänker göra ett fönsterbyte själv, så är det bäst att vänta till sommaren då det är torrt vilket gör det enklare att undvika onödig fukt som kan samlas i samband med installationen. Men om ni istället väljer en fönsterfirma som Fönsterrenovering i Stockholm så går det året om. Våra fönstermontörer har god erfarenhet av att arbeta under alla säsonger så tveka inte på att kontakta oss även om det är vinter ute.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan Hvenmark
Solna
Read More
Ända från början av projektet, så märkte vi att gubbarna hos Fönsterrenovering i Stockholm sköter alla arbeten med hög kvalitet. De kom förbi & lyssnade på våra önskemål & kunde återställa fastighetens fönster till dess forna utseende. Dom jobbade på effektivt & var väldigt serviceinriktade.
Peter Hedmark
Enskedefältet
Read More
Fönsterrenovering i Stockholm skötte arbetet väl på vår villa i Enskedefältet med nya träfönster och en ny glasdörr ut mot verandan med både leverans och arbete. Dom var framförallt noggranna och arbetade snabbt utan några konstigheter. Efter arbetet var klart så städade dom efter sig rent och prydligt.
Irene Jansson
Östermalm
Read More
Vi är jätte nöjda med Fönsterrenovering i Stockholm. Vi behövde byta ut fönster till 5 lägenheter i vår bostadsrättsförening på Östermalm. Huset som byggdes på 40-talet fick behålla sina fönster som de tog till sin verkstad och reparerade. Vår projektledare lyssnade på våra önskemål och svarade på alla frågor vi hade under arbetets gång.

Våra senaste Projekt

Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stockholmsregionen

Projekt Vattmyra 1 e1585794726241

Kv. Modet. Bagarmossen

Underentreprenör vid nyproduktion av bostäder till bostadsrättsförening Kvarter Modet med 12 st nya Radhus i Bagarmossen.

Projekt Vattmyra 2 e1585794812830

Albanova. Universitet

Trapphusmålning av 6 st. trapphus i forskningslokaler samt måleriarbeten i biblioteket, takmålning i Albanova vid Stockholm Universitet.

Projekt Vattmyra 3 e1585794849312

Vetenskapens Hus

Måleriarbeten vid totalrenovering med nya fönster till universitets och forskningslokaler i Vetenskapens Hus vid Roslagstull Vasastan.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?