Fönsterrenovering i Stockholm

Renovera Fönster i Järfälla & Jakobsberg, Stockholm

Vi är ett företag i Järfälla & Jakobsberg, Stockholm som är specialiserade på allt som rör fönster. Vi sysslar med renovering, byte, montering och målning. Välkommen!

Fönsterrenovering

Vi utför renovering av fönster till privatpersoner, företag, kommun, BRF:r eller fastighetsägare.

Fönstermålning

Vi har erfarenhet och kunskap om både gamla träfönster, källarfönster, vridfönster, fönster med isolerglas och mycket mer.

Fönsterbyten

Känn dig välkommen att ringa, besöka oss på kontoret eller kontakta oss här via hemsidan.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovera Fönster i Järfälla & Jakobsberg, Stockholm

Berätta för oss om vad du är ute efter så tar vi fram en hållbar och prisvärd lösning!

Alla kunder i Stockholm är välkomna

Vår kundbas är bred och sträcker sig från privatpersoner och bostadsrättsföreningar till företagare, fastighetsägare, kyrkor och kommuner. Vi är flexibla och tar deadlines seriöst. Man blir inte så långvarig som vi varit i branschen annars. Vi finns i Järfälla och Jakobsberg med omnejd som Järfälla, Kungsängen, Stäket, Kallhäll, Barkaby, Veddesta, Skälby, Berghem, Viksjö, Jakobsberg, Upplands Bro, Upplands Väsby. Utöver fönsterbyten kan vi också utföra dörrbyten. Vill du ha referenser eller exempel på arbeten vi utfört tidigare är det bara att kontakta oss.

Behöver du hjälp med större byggprojekt?

Som totalentreprenad kan vi leda renoveringar, nybyggen och ombyggnationer av de flesta slag. Du anlitar oss som din totalentreprenör och vi står för att samordna de typer av hantverkare och experter som behövs för projektet. Vi nyttjar då vårt stora kontaktnät av andra seriösa byggföretag som vi under våra många år i branschen framgångsrikt har samarbetat med.

Vi renoverar dina gamla träfönster

Behöver du hjälp med att renovera gamla träfönster? Vi tror på att återställa och återvinna så mycket som möjligt och står därför gärna till tjänst för all typ av fönsterrenovering. Gamla träfönster har unik stil och känsla som estetiskt kan lyfta hela huset – och vi ser till att de även isolerar och håller lika tätt som moderna fönster.

Kontakta din fönsterexpert i Stockholm!

Du kan nå oss här via hemsidan eller ringa oss. Alla kunder får pris- och lösningsförslag helt gratis, oavsett arbetets omfattning. Är du privatperson har du rätt att ansöka om rot-avdrag för både fönsterinstallation, fönsterbyten och fönsterrenovering. Hör av dig om du vill veta mer!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Vanliga frågor

Vanliga frågor kring fönsterrenovering från våra kunder runtomkring i Stockholm

När man renoverar fönster kan det variera beroende på fönstrets storlek, metod och hur många skador som uppkommit. Ett vanligt problem som är förekommande på träfönster är att det uppstår sprickor i träet eller kittet har utsatts för fukt. Men desto tidigare detta problem åtgärdas desto billigare blir det. Om ni vill veta mer specifikt kring våra priser, leverantörer eller tidigare referenser så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en gratis offert. Vi kommer gärna förbi och ger er ett kostnadsförslag!

När man börjar söka efter fönster på Google så kan man snabbt känna sig osäker vilket typ man ska välja. Det finns allt från en, två och treglasfönster med isoleringsrutor som är kopplade eller enkelbågar. För att veta vilken som passar bäst för just er kan därför bli svårt. Vi på Fönsterrenovering i Stockholm har bred kunskap kring fönstertyper och hjälper er gärna välja rätt för just er fastighet! Kontakta oss för en fri offert så kommer vi förbi.

Då era fönster är placerade både utvändigt och invändigt så uppkommer det oavsett fastigheten fläckar på bägge sidorna. Framförallt om man bor nära en motorväg så kan det samlas smuts från avgaser och bilstänk. Om ni vill undvika att anställa en städfirma och använda kemikalier så kan ni faktiskt komma undan väldigt billigt genom att använda tvättprodukter som ni redan har hemma . Ni kan exempelvis fylla hinkar med diskmedel eller såpa och börja tvätta dem med rena trasor.

Om man tänker göra ett fönsterbyte själv, så är det bäst att vänta till sommaren då det är torrt vilket gör det enklare att undvika onödig fukt som kan samlas i samband med installationen. Men om ni istället väljer en fönsterfirma som Fönsterrenovering i Stockholm så går det året om. Våra fönstermontörer har god erfarenhet av att arbeta under alla säsonger så tveka inte på att kontakta oss även om det är vinter ute.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan Hvenmark
Solna
Read More
Ända från början av projektet, så märkte vi att gubbarna hos Fönsterrenovering i Stockholm sköter alla arbeten med hög kvalitet. De kom förbi & lyssnade på våra önskemål & kunde återställa fastighetens fönster till dess forna utseende. Dom jobbade på effektivt & var väldigt serviceinriktade.
Peter Hedmark
Enskedefältet
Read More
Fönsterrenovering i Stockholm skötte arbetet väl på vår villa i Enskedefältet med nya träfönster och en ny glasdörr ut mot verandan med både leverans och arbete. Dom var framförallt noggranna och arbetade snabbt utan några konstigheter. Efter arbetet var klart så städade dom efter sig rent och prydligt.
Irene Jansson
Östermalm
Read More
Vi är jätte nöjda med Fönsterrenovering i Stockholm. Vi behövde byta ut fönster till 5 lägenheter i vår bostadsrättsförening på Östermalm. Huset som byggdes på 40-talet fick behålla sina fönster som de tog till sin verkstad och reparerade. Vår projektledare lyssnade på våra önskemål och svarade på alla frågor vi hade under arbetets gång.

Våra senaste Projekt

Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stockholmsregionen

Projekt Vattmyra 1 e1585794726241

Kv. Modet. Bagarmossen

Underentreprenör vid nyproduktion av bostäder till bostadsrättsförening Kvarter Modet med 12 st nya Radhus i Bagarmossen.

Projekt Vattmyra 2 e1585794812830

Albanova. Universitet

Trapphusmålning av 6 st. trapphus i forskningslokaler samt måleriarbeten i biblioteket, takmålning i Albanova vid Stockholm Universitet.

Projekt Vattmyra 3 e1585794849312

Vetenskapens Hus

Måleriarbeten vid totalrenovering med nya fönster till universitets och forskningslokaler i Vetenskapens Hus vid Roslagstull Vasastan.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?