Fönsterrenovering i Stockholm

Renovera Fönster i Nynäshamn, Stockholm

Ge dina fönster nytt liv med vår expertis. Hos oss får du professionell fönsterrenovering och fönstermontering i Stockholm, utförd av erfarna hantverkare som värnar om både funktionalitet och utseende.

Fönsterrenovering

Om du upplever något av dessa tecken kan det vara dags för en fönsterrenovering i Stockholm.

Fönstermålning

Ett professionellt ingrepp kan förbättra dina fönsters skick, öka energieffektiviteten och höja värdet på din bostad.

Fönsterbyten

Kontakta våra experter för att hitta den bästa lösningen för ditt hem.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fönster i Nynäshamn, Stockholm

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och offert.

Så vet du att det är dags att renovera dina fönster

Fönster spelar en viktig roll i hemmet, både estetiskt och energimässigt. Med tiden kan de börja visa tecken på åldrande, som drag, svårigheter att öppna eller stänga, kondens mellan glasrutorna, synliga skador och ökade energikostnader. Dessa problem kan leda till högre uppvärmningskostnader och minskad trivsel.

Byt till energisnåla fönster

Ett fönsterbyte kan minska dina uppvärmningskostnader. Vi har bl.a. bytt fönster i Nynäshamn, Sorunda, Kullsta, Gudby, Söder enby, Segersäng, Ösmo, Landsort, Landfjärden, Torö, Sandvik, Sunnerby, Norra Delen, St. Vika, Hemfosa, Estö, Muskö, Lisö m.fl.

Ta hand om dina slitna fönster

Dina fönster är en viktig del av ditt hem, både funktionellt och estetiskt. Med tiden kan de slitas och åldras, men vi kan hjälpa dig att återställa dem till sitt ursprungliga skick. Vi använder de senaste renoveringsteknikerna och vårt gedigna hantverk för att förnya dina fönster.

Kontakta oss för ett prisförslag helt gratis

Vill du veta mer om våra tjänster och få en offert? Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt prisförslag. Vi kommer gärna ut på ett hembesök för att diskutera dina behov och ge dig råd om bästa lösningen för dina fönster.

Fördelar med att välja oss

  • Kvalitetssäkrade material och metoder
  • Erfarna och certifierade hantverkare
  • Hållbara och estetiskt tilltalande resultat
  • ROT-avdrag för privatpersoner – sänk dina kostnader med 30 %

Skräddarsydda lösningar

Vi anpassar oss efter din fastighets stil och dina specifika behov för att skapa en lösning du blir nöjd med. Genom att kombinera traditionellt hantverk med modern teknik, garanterar vi ett fantastiskt resultat. Vi kan även hjälpa med andra hantverksarbeten i samband med din fönsterrenovering i Stockholm. Oavsett om det är en liten touch-up eller en komplett renovering, är vårt team redo att ge dina fönster det lyft de förtjänar.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Vanliga frågor

Vanliga frågor kring fönsterrenovering från våra kunder runtomkring i Stockholm

När man renoverar fönster kan det variera beroende på fönstrets storlek, metod och hur många skador som uppkommit. Ett vanligt problem som är förekommande på träfönster är att det uppstår sprickor i träet eller kittet har utsatts för fukt. Men desto tidigare detta problem åtgärdas desto billigare blir det. Om ni vill veta mer specifikt kring våra priser, leverantörer eller tidigare referenser så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en gratis offert. Vi kommer gärna förbi och ger er ett kostnadsförslag!

När man börjar söka efter fönster på Google så kan man snabbt känna sig osäker vilket typ man ska välja. Det finns allt från en, två och treglasfönster med isoleringsrutor som är kopplade eller enkelbågar. För att veta vilken som passar bäst för just er kan därför bli svårt. Vi på Fönsterrenovering i Stockholm har bred kunskap kring fönstertyper och hjälper er gärna välja rätt för just er fastighet! Kontakta oss för en fri offert så kommer vi förbi.

Då era fönster är placerade både utvändigt och invändigt så uppkommer det oavsett fastigheten fläckar på bägge sidorna. Framförallt om man bor nära en motorväg så kan det samlas smuts från avgaser och bilstänk. Om ni vill undvika att anställa en städfirma och använda kemikalier så kan ni faktiskt komma undan väldigt billigt genom att använda tvättprodukter som ni redan har hemma . Ni kan exempelvis fylla hinkar med diskmedel eller såpa och börja tvätta dem med rena trasor.

Om man tänker göra ett fönsterbyte själv, så är det bäst att vänta till sommaren då det är torrt vilket gör det enklare att undvika onödig fukt som kan samlas i samband med installationen. Men om ni istället väljer en fönsterfirma som Fönsterrenovering i Stockholm så går det året om. Våra fönstermontörer har god erfarenhet av att arbeta under alla säsonger så tveka inte på att kontakta oss även om det är vinter ute.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan Hvenmark
Solna
Read More
Ända från början av projektet, så märkte vi att gubbarna hos Fönsterrenovering i Stockholm sköter alla arbeten med hög kvalitet. De kom förbi & lyssnade på våra önskemål & kunde återställa fastighetens fönster till dess forna utseende. Dom jobbade på effektivt & var väldigt serviceinriktade.
Peter Hedmark
Enskedefältet
Read More
Fönsterrenovering i Stockholm skötte arbetet väl på vår villa i Enskedefältet med nya träfönster och en ny glasdörr ut mot verandan med både leverans och arbete. Dom var framförallt noggranna och arbetade snabbt utan några konstigheter. Efter arbetet var klart så städade dom efter sig rent och prydligt.
Irene Jansson
Östermalm
Read More
Vi är jätte nöjda med Fönsterrenovering i Stockholm. Vi behövde byta ut fönster till 5 lägenheter i vår bostadsrättsförening på Östermalm. Huset som byggdes på 40-talet fick behålla sina fönster som de tog till sin verkstad och reparerade. Vår projektledare lyssnade på våra önskemål och svarade på alla frågor vi hade under arbetets gång.

Våra senaste Projekt

Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stockholmsregionen

Projekt Vattmyra 1 e1585794726241

Kv. Modet. Bagarmossen

Underentreprenör vid nyproduktion av bostäder till bostadsrättsförening Kvarter Modet med 12 st nya Radhus i Bagarmossen.

Projekt Vattmyra 2 e1585794812830

Albanova. Universitet

Trapphusmålning av 6 st. trapphus i forskningslokaler samt måleriarbeten i biblioteket, takmålning i Albanova vid Stockholm Universitet.

Projekt Vattmyra 3 e1585794849312

Vetenskapens Hus

Måleriarbeten vid totalrenovering med nya fönster till universitets och forskningslokaler i Vetenskapens Hus vid Roslagstull Vasastan.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?