Fönsterrenovering i Stockholm

Renovera Fönster i Skarpnäck, Stockholm

Hos oss kan du få fönsterreparationer, byten och renoveringar i Skarpnäck, Stockholm.

Fönsterrenovering

Letar du efter hjälp med att renovera eller reparera dina fönster?

Fönstermålning

När dina fönster börjar bli slitna eller om du bara vill fräscha upp dem, är vi här för att hjälpa till.

Fönsterbyten

Vi är specialister på att installera och förnya fönster för att säkerställa att de är säkra och i bästa möjliga skick.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fönster i Skarpnäck, Stockholm

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en kostnadsfri offert.

Fönsterfirma i Skarpnäck

Vi är en firma med fokus på Skarpnäck men vi åtar oss uppdrag i hela Stockholmsområdet. Genom åren har vi hjälpt många olika kunder och företag. Vi har utfört uppdrag i bland annat Bagarmossen, Pungpinan, Kärrtorp, Tallkrogen, Enskede, Larsboda, Farsta, Lindalen, Farsta gård, Fagersjö, Liseberg och Älvsjö. Vi har även kunder i Nacka, Älta, Tyresö, Bollmora, Kumla, Trångsund och Mörtvik.

Enkel renovering eller kompletta byten

Oavsett om det handlar om en enkel reparation, fönsterbyten, målning av fönster eller en komplett renovering, så har vi lösningen för dig. Vårt erfarna team av fönsterexperter garanterar hög kvalitet och bra service, så att dina fönster behåller både sin charm och funktion.

Förnya och förbättra dina fönster med våra tjänster

  • Installation av nya fönster
  • Utbyte av befintliga fönster
  • Renovering av fönster för att återställa deras skick
  • Takfönsterinstallation för extra ljus och ventilation
  • Förvandla gamla träfönster till sin forna glans
  • Byte av dörrar för att förnya ditt hem

Då är det dags att satsa på nya fönster

Att renovera fönster är viktigt för att hålla ditt hem både bekvämt och kostnadseffektivt. Fönster spelar en central roll genom att ge ljus och utsikt samtidigt som de påverkar hemmets energieffektivitet och utseende. Med tiden kan fönster visa ålderstecken eller skador som kan leda till ökade kostnader. Att identifiera problem tidigt, som dragiga fönster eller svårigheter att öppna och stänga dem, kan spara både tid och pengar. Dessa tecken kan indikera behovet av en fönsterrenovering i Stockholm för att säkerställa optimal funktion och komfort i ditt hem.

Lägre kostnad med ROT-avdrag

Som privatperson kan du dra nytta av ROT-avdraget för fönsterrenoveringar och -byten, vilket innebär att du kan få upp till 30 % rabatt på kostnaden för arbetskraften. Detta gör det både prisvärt och fördelaktigt att investera i energieffektiva och vackra nya fönster för ditt hem. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förnya och förbättra ditt hem med våra professionella fönstertjänster i Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Vanliga frågor

Vanliga frågor kring fönsterrenovering från våra kunder runtomkring i Stockholm

När man renoverar fönster kan det variera beroende på fönstrets storlek, metod och hur många skador som uppkommit. Ett vanligt problem som är förekommande på träfönster är att det uppstår sprickor i träet eller kittet har utsatts för fukt. Men desto tidigare detta problem åtgärdas desto billigare blir det. Om ni vill veta mer specifikt kring våra priser, leverantörer eller tidigare referenser så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en gratis offert. Vi kommer gärna förbi och ger er ett kostnadsförslag!

När man börjar söka efter fönster på Google så kan man snabbt känna sig osäker vilket typ man ska välja. Det finns allt från en, två och treglasfönster med isoleringsrutor som är kopplade eller enkelbågar. För att veta vilken som passar bäst för just er kan därför bli svårt. Vi på Fönsterrenovering i Stockholm har bred kunskap kring fönstertyper och hjälper er gärna välja rätt för just er fastighet! Kontakta oss för en fri offert så kommer vi förbi.

Då era fönster är placerade både utvändigt och invändigt så uppkommer det oavsett fastigheten fläckar på bägge sidorna. Framförallt om man bor nära en motorväg så kan det samlas smuts från avgaser och bilstänk. Om ni vill undvika att anställa en städfirma och använda kemikalier så kan ni faktiskt komma undan väldigt billigt genom att använda tvättprodukter som ni redan har hemma . Ni kan exempelvis fylla hinkar med diskmedel eller såpa och börja tvätta dem med rena trasor.

Om man tänker göra ett fönsterbyte själv, så är det bäst att vänta till sommaren då det är torrt vilket gör det enklare att undvika onödig fukt som kan samlas i samband med installationen. Men om ni istället väljer en fönsterfirma som Fönsterrenovering i Stockholm så går det året om. Våra fönstermontörer har god erfarenhet av att arbeta under alla säsonger så tveka inte på att kontakta oss även om det är vinter ute.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan Hvenmark
Solna
Read More
Ända från början av projektet, så märkte vi att gubbarna hos Fönsterrenovering i Stockholm sköter alla arbeten med hög kvalitet. De kom förbi & lyssnade på våra önskemål & kunde återställa fastighetens fönster till dess forna utseende. Dom jobbade på effektivt & var väldigt serviceinriktade.
Peter Hedmark
Enskedefältet
Read More
Fönsterrenovering i Stockholm skötte arbetet väl på vår villa i Enskedefältet med nya träfönster och en ny glasdörr ut mot verandan med både leverans och arbete. Dom var framförallt noggranna och arbetade snabbt utan några konstigheter. Efter arbetet var klart så städade dom efter sig rent och prydligt.
Irene Jansson
Östermalm
Read More
Vi är jätte nöjda med Fönsterrenovering i Stockholm. Vi behövde byta ut fönster till 5 lägenheter i vår bostadsrättsförening på Östermalm. Huset som byggdes på 40-talet fick behålla sina fönster som de tog till sin verkstad och reparerade. Vår projektledare lyssnade på våra önskemål och svarade på alla frågor vi hade under arbetets gång.

Våra senaste Projekt

Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stockholmsregionen

Projekt Vattmyra 1 e1585794726241

Kv. Modet. Bagarmossen

Underentreprenör vid nyproduktion av bostäder till bostadsrättsförening Kvarter Modet med 12 st nya Radhus i Bagarmossen.

Projekt Vattmyra 2 e1585794812830

Albanova. Universitet

Trapphusmålning av 6 st. trapphus i forskningslokaler samt måleriarbeten i biblioteket, takmålning i Albanova vid Stockholm Universitet.

Projekt Vattmyra 3 e1585794849312

Vetenskapens Hus

Måleriarbeten vid totalrenovering med nya fönster till universitets och forskningslokaler i Vetenskapens Hus vid Roslagstull Vasastan.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?