Fönsterrenovering i Stockholm

Renovera Fönster på Södermalm, Stockholm

Önskar du att förnya din bostads utseende och funktionalitet med nya fönster? Vi är experter på fönsterrenovering, montering och byte i Stockholm och erbjuder skräddarsydda lösningar för alla behov.

Fönsterrenovering

Vi anpassar varje renoveringsprojekt efter din fastighets specifika stil och behov, för att säkerställa att du blir helt nöjd.

Fönstermålning

Vi specialiserar oss på att måla äldre träfönster till deras ursprungliga glans och funktion.

Fönsterbyten

Vi kan också byta ut trasiga glas mot mer moderna och tätande 2-glas eller 3-glas.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fönster runt Södermalm, Stockholm

Vi ser fram emot att förvandla dina fönster med våra experttjänster i Stockholm.

Förnya och förbättra dina fönster i Stockholm

Vi specialiserar oss på att återställa dina fönster till sitt ursprungliga nyskick genom noggrant utförd fönstermålning och reparation. Genom att kombinera traditionellt hantverk med modern teknik säkerställer vi hållbara och estetiskt tilltalande resultat.

Våra tjänster i Norrtälje & Roslagen

Genom att byta ut slitna beslag och tätningslister förbättrar vi energieffektiviteten på dina fönster.

Professionell installation & montering

Våra skickliga hantverkare garanterar högsta precision vid installation av nya fönster, oavsett om du väljer trä, aluminium eller PVC. Detta säkerställer både optimal funktion och estetik för ditt hem.

Totalentreprenad gör hanteringen smidigare

Välj vår totalentreprenad för att undvika stressen med att hantera flera företag. Vi tar hand om allt från planering och materialinköp till utförande och slutkontroller. Med vår breda kompetens inom olika hantverksdiscipliner kan vi även hjälpa till med andra relaterade arbeten vid behov.

Fördelar med vår fönsterrenovering

  • Vi bevarar byggnadens ursprungliga stil och charm vid fönsterrenovering
  • Renovering är ett kostnadseffektivt och miljövänligt alternativ
  • Vi använder endast högkvalitativa material för långvarig hållbarhet

Från planering till färdiga fönster

Varje projekt börjar med noggrann planering och vi är redo att hjälpa dig. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök och få en skräddarsydd offert som passar dina behov och budget. 

Allt inom fönster i Stockholm City

Vår fönsterfirma är verksam över hela Södermalm, inklusive områden som Skanstull, Hornstull, Mariatorget, Gamla Stan, Långholmen och många fler. Vi är stolta över att vara din lokala elektriker i kvarter som Brinckan, Metern, Bondesonen, Sommaren och Pelarbacken där vi bland annat hjälpt många bostadsrättsföreningar.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Vanliga frågor

Vanliga frågor kring fönsterrenovering från våra kunder runtomkring i Stockholm

När man renoverar fönster kan det variera beroende på fönstrets storlek, metod och hur många skador som uppkommit. Ett vanligt problem som är förekommande på träfönster är att det uppstår sprickor i träet eller kittet har utsatts för fukt. Men desto tidigare detta problem åtgärdas desto billigare blir det. Om ni vill veta mer specifikt kring våra priser, leverantörer eller tidigare referenser så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en gratis offert. Vi kommer gärna förbi och ger er ett kostnadsförslag!

När man börjar söka efter fönster på Google så kan man snabbt känna sig osäker vilket typ man ska välja. Det finns allt från en, två och treglasfönster med isoleringsrutor som är kopplade eller enkelbågar. För att veta vilken som passar bäst för just er kan därför bli svårt. Vi på Fönsterrenovering i Stockholm har bred kunskap kring fönstertyper och hjälper er gärna välja rätt för just er fastighet! Kontakta oss för en fri offert så kommer vi förbi.

Då era fönster är placerade både utvändigt och invändigt så uppkommer det oavsett fastigheten fläckar på bägge sidorna. Framförallt om man bor nära en motorväg så kan det samlas smuts från avgaser och bilstänk. Om ni vill undvika att anställa en städfirma och använda kemikalier så kan ni faktiskt komma undan väldigt billigt genom att använda tvättprodukter som ni redan har hemma . Ni kan exempelvis fylla hinkar med diskmedel eller såpa och börja tvätta dem med rena trasor.

Om man tänker göra ett fönsterbyte själv, så är det bäst att vänta till sommaren då det är torrt vilket gör det enklare att undvika onödig fukt som kan samlas i samband med installationen. Men om ni istället väljer en fönsterfirma som Fönsterrenovering i Stockholm så går det året om. Våra fönstermontörer har god erfarenhet av att arbeta under alla säsonger så tveka inte på att kontakta oss även om det är vinter ute.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan Hvenmark
Solna
Read More
Ända från början av projektet, så märkte vi att gubbarna hos Fönsterrenovering i Stockholm sköter alla arbeten med hög kvalitet. De kom förbi & lyssnade på våra önskemål & kunde återställa fastighetens fönster till dess forna utseende. Dom jobbade på effektivt & var väldigt serviceinriktade.
Peter Hedmark
Enskedefältet
Read More
Fönsterrenovering i Stockholm skötte arbetet väl på vår villa i Enskedefältet med nya träfönster och en ny glasdörr ut mot verandan med både leverans och arbete. Dom var framförallt noggranna och arbetade snabbt utan några konstigheter. Efter arbetet var klart så städade dom efter sig rent och prydligt.
Irene Jansson
Östermalm
Read More
Vi är jätte nöjda med Fönsterrenovering i Stockholm. Vi behövde byta ut fönster till 5 lägenheter i vår bostadsrättsförening på Östermalm. Huset som byggdes på 40-talet fick behålla sina fönster som de tog till sin verkstad och reparerade. Vår projektledare lyssnade på våra önskemål och svarade på alla frågor vi hade under arbetets gång.

Våra senaste Projekt

Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stockholmsregionen

Projekt Vattmyra 1 e1585794726241

Kv. Modet. Bagarmossen

Underentreprenör vid nyproduktion av bostäder till bostadsrättsförening Kvarter Modet med 12 st nya Radhus i Bagarmossen.

Projekt Vattmyra 2 e1585794812830

Albanova. Universitet

Trapphusmålning av 6 st. trapphus i forskningslokaler samt måleriarbeten i biblioteket, takmålning i Albanova vid Stockholm Universitet.

Projekt Vattmyra 3 e1585794849312

Vetenskapens Hus

Måleriarbeten vid totalrenovering med nya fönster till universitets och forskningslokaler i Vetenskapens Hus vid Roslagstull Vasastan.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?