Fönsterrenovering i Stockholm

Renovera Fönster i Sollentuna, Stockholm

Vår byggfirma installerar, monterar, byter och renoverar alla typer av fönster på alla typer av fastigheter runt om Sollentuna, Stockholm.

Fönsterrenovering

Vi utför allt från installering av takfönster i nybyggda villor till att renovera gamla träfönster på sommarhus.

Fönstermålning

Dags att måla om era fönster? Vi har tillgång till egen måleriverkstad.

Fönsterbyten

Vi ser till att du får fönster som matchar fastighetens estetik och som isolerar väl mot fukt och buller.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fönster i Sollentuna, Stockholm

Kontakta oss för att boka din fönsterrenovering idag.

Minska energikostnaderna med vår fönsterexpertis

Hela och snygga fönster handlar om mer än bara utseendet. Sprickor, trasiga gångjärn och felmonterade fönster kan leda till fuktskador och läckage. Att ta hand om sina fönster och dörrar innebär med andra ord att du får bättre isolering och lägre energikostnader. 

Fönsterhantverk i Sollentuna

Vi arbetar i Sollentuna, Upplands Väsby, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm.

Våra Fönstertjänster i Stockholm 

  • Renovering av fönster
  • Byta till nya fönster
  • Måla om gamla fönster
  • Renovering av fasader
  • Tätning av fönster & dörrar
  • Energifönster

Fönsterrenovering du kan lita på

Vi har erfarenhet av att renovera gamla träfönster, takfönster och även dörrbyten. Vi är uppdaterade i moderna och nya fönstertyper, vilket vi kan använda även vid renovering av äldre fönster. Byte av glas från enkelglas till 2- eller 3-glas i gamla träfönster kan göra under för fönstrets funktion, utan att estetiken tar skada. Oavsett om du behöver hjälpt med kittning, tätning eller något annat ser vi till att utföra arbetet fackmannamässigt och med ett högkvalitativt slutresultat.

Välrenommerat takföretag i Stockholm

Vi har utfört många fönsterrenoveringar och fönsterbyten åt företagare, privatpersoner och BRF:r. Äger du en fastighet med fönster – då är du välkommen att höra av dig. Vi samarbetar även med andra professionella byggfirmor med andra inriktningar för större byggprojekt. Vi tror på samarbete och trevlig kommunikation, både med kunder och samarbetspartner. Anlita oss som totalentreprenör så tar vi hand om projektet från start till mål!

Boka in förutsättningslöst möte eller beställ offert i dag

Vill du få en snabb prisbild av vad det skulle kosta att renovera dina fönster? Skicka en offertförfrågan så återkommer vi snarast. Offert och platsbesök får du av oss helt utan kostnad. Utnyttja gärna rot-avdraget för våra tjänster – du kan som mest få upp till 50 000 avskrivet på slutpriset.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Vanliga frågor

Vanliga frågor kring fönsterrenovering från våra kunder runtomkring i Stockholm

När man renoverar fönster kan det variera beroende på fönstrets storlek, metod och hur många skador som uppkommit. Ett vanligt problem som är förekommande på träfönster är att det uppstår sprickor i träet eller kittet har utsatts för fukt. Men desto tidigare detta problem åtgärdas desto billigare blir det. Om ni vill veta mer specifikt kring våra priser, leverantörer eller tidigare referenser så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en gratis offert. Vi kommer gärna förbi och ger er ett kostnadsförslag!

När man börjar söka efter fönster på Google så kan man snabbt känna sig osäker vilket typ man ska välja. Det finns allt från en, två och treglasfönster med isoleringsrutor som är kopplade eller enkelbågar. För att veta vilken som passar bäst för just er kan därför bli svårt. Vi på Fönsterrenovering i Stockholm har bred kunskap kring fönstertyper och hjälper er gärna välja rätt för just er fastighet! Kontakta oss för en fri offert så kommer vi förbi.

Då era fönster är placerade både utvändigt och invändigt så uppkommer det oavsett fastigheten fläckar på bägge sidorna. Framförallt om man bor nära en motorväg så kan det samlas smuts från avgaser och bilstänk. Om ni vill undvika att anställa en städfirma och använda kemikalier så kan ni faktiskt komma undan väldigt billigt genom att använda tvättprodukter som ni redan har hemma . Ni kan exempelvis fylla hinkar med diskmedel eller såpa och börja tvätta dem med rena trasor.

Om man tänker göra ett fönsterbyte själv, så är det bäst att vänta till sommaren då det är torrt vilket gör det enklare att undvika onödig fukt som kan samlas i samband med installationen. Men om ni istället väljer en fönsterfirma som Fönsterrenovering i Stockholm så går det året om. Våra fönstermontörer har god erfarenhet av att arbeta under alla säsonger så tveka inte på att kontakta oss även om det är vinter ute.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan Hvenmark
Solna
Read More
Ända från början av projektet, så märkte vi att gubbarna hos Fönsterrenovering i Stockholm sköter alla arbeten med hög kvalitet. De kom förbi & lyssnade på våra önskemål & kunde återställa fastighetens fönster till dess forna utseende. Dom jobbade på effektivt & var väldigt serviceinriktade.
Peter Hedmark
Enskedefältet
Read More
Fönsterrenovering i Stockholm skötte arbetet väl på vår villa i Enskedefältet med nya träfönster och en ny glasdörr ut mot verandan med både leverans och arbete. Dom var framförallt noggranna och arbetade snabbt utan några konstigheter. Efter arbetet var klart så städade dom efter sig rent och prydligt.
Irene Jansson
Östermalm
Read More
Vi är jätte nöjda med Fönsterrenovering i Stockholm. Vi behövde byta ut fönster till 5 lägenheter i vår bostadsrättsförening på Östermalm. Huset som byggdes på 40-talet fick behålla sina fönster som de tog till sin verkstad och reparerade. Vår projektledare lyssnade på våra önskemål och svarade på alla frågor vi hade under arbetets gång.

Våra senaste Projekt

Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stockholmsregionen

Projekt Vattmyra 1 e1585794726241

Kv. Modet. Bagarmossen

Underentreprenör vid nyproduktion av bostäder till bostadsrättsförening Kvarter Modet med 12 st nya Radhus i Bagarmossen.

Projekt Vattmyra 2 e1585794812830

Albanova. Universitet

Trapphusmålning av 6 st. trapphus i forskningslokaler samt måleriarbeten i biblioteket, takmålning i Albanova vid Stockholm Universitet.

Projekt Vattmyra 3 e1585794849312

Vetenskapens Hus

Måleriarbeten vid totalrenovering med nya fönster till universitets och forskningslokaler i Vetenskapens Hus vid Roslagstull Vasastan.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?