Fönsterrenovering i Stockholm

Renovera Fönster i Sundbyberg, Stockholm

Vår fönsterfirma i Sundbyberg löser nära allt som rör fönstren på dina fastigheter. Oavsett om du är privatperson och har köpt en sommarstuga och vill ta vara på gamla fönster eller är fastighetsägare som snabbt vill få in moderna 3-glasfönster med toppmodern isolering – vi tar oss an uppgiften och löser den inom tidplan och budget.

Fönsterrenovering

Behöver du hjälp med att renovera gamla träfönster? Vi tror på att återställa och återvinna så mycket som möjligt.

Fönstermålning

Vi reparerar trasigt glas, justerar böjda eller skeva fönster och avlägsnar ruttet trä och målar om.

Fönsterbyten

Vi kan också byta ut trasiga glas mot mer moderna och tätande 2-glas eller 3-glas.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fönster i Sundbyberg, Stockholm

Vill du få en snabb prisbild av vad det skulle kosta att renovera dina fönster? Skicka en offertförfrågan så återkommer vi snarast

Fönsterföretag som är lätt att ha att göra med

Våra pålitliga och erfarna fönsterspecialister vet att det kan vara svårt att ta in experter kring områden du inte själv kan så mycket om. Vi är därför väldigt noga med att alltid erbjuda:

  • Gratis offert
  • Gratis platsbesök
  • Gratis lösningsförslag
  • Referenser från tidigare kunder
  • Kundservice som kan svara på både enkla och svåra frågor
  • Information om rotavdrag
  • Trevlig och tydlig kommunikation

Fönsterhantverk som ser bra ut och fungerar

Vi tätar med nya tätningslister, byter ut gamla slitna beslag, tätar sprickor och utför dörrbyten. Vi gör allt! Fönster är både en estetisk och praktisk fråga. Synliga, ytliga skador kanske kan kännas onödiga, men på sikt kan det påverka isoleringen och dina uppvärmningskostnader. Är du osäker på hur statusen på dina fönster ser ut, gör vi en gratis snabbkoll och ser till att ditt hus isoleras, skyddas och ser ut som om det vore nytt.

Vi är din totalentreprenad i Stockholm

Är fönstren bara en del av allt du behöver hjälp med? Låt oss sköta projektet! Vi har lång erfarenhet av att styra upp byggprojekt, om det så är ombyggnation, nybyggnation, tillbyggnad eller renovering. Våra många år i branschen har gett oss samarbetspartner inom till exempel el, vvs, grävare, takläggare och mer. Du anlitar oss som totalentreprenör – vi ser till att du får rätt folk på rätt plats.

Tveka inte att kontakta oss

Privatpersoner, företag, fastighetsägare, BRF:r, kommuner, kyrkor – vi tar oss an uppdrag från alla typer av kunder oavsett omfattning på arbetet. Välkommen att kontakta oss här via hemsidan eller slå en signal på telefon. Vår erfarna och kunniga personal erbjuder omfattande fönsterarbeten i Sundbyberg, Solna, Bromma, Ursvik, Sollentuna, Danderyd, Djursholm, Spånga, Hässelby, Vällingby, Duvbo, Järfälla, Kista, Täby m.fl.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Vanliga frågor

Vanliga frågor kring fönsterrenovering från våra kunder runtomkring i Stockholm

När man renoverar fönster kan det variera beroende på fönstrets storlek, metod och hur många skador som uppkommit. Ett vanligt problem som är förekommande på träfönster är att det uppstår sprickor i träet eller kittet har utsatts för fukt. Men desto tidigare detta problem åtgärdas desto billigare blir det. Om ni vill veta mer specifikt kring våra priser, leverantörer eller tidigare referenser så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en gratis offert. Vi kommer gärna förbi och ger er ett kostnadsförslag!

När man börjar söka efter fönster på Google så kan man snabbt känna sig osäker vilket typ man ska välja. Det finns allt från en, två och treglasfönster med isoleringsrutor som är kopplade eller enkelbågar. För att veta vilken som passar bäst för just er kan därför bli svårt. Vi på Fönsterrenovering i Stockholm har bred kunskap kring fönstertyper och hjälper er gärna välja rätt för just er fastighet! Kontakta oss för en fri offert så kommer vi förbi.

Då era fönster är placerade både utvändigt och invändigt så uppkommer det oavsett fastigheten fläckar på bägge sidorna. Framförallt om man bor nära en motorväg så kan det samlas smuts från avgaser och bilstänk. Om ni vill undvika att anställa en städfirma och använda kemikalier så kan ni faktiskt komma undan väldigt billigt genom att använda tvättprodukter som ni redan har hemma . Ni kan exempelvis fylla hinkar med diskmedel eller såpa och börja tvätta dem med rena trasor.

Om man tänker göra ett fönsterbyte själv, så är det bäst att vänta till sommaren då det är torrt vilket gör det enklare att undvika onödig fukt som kan samlas i samband med installationen. Men om ni istället väljer en fönsterfirma som Fönsterrenovering i Stockholm så går det året om. Våra fönstermontörer har god erfarenhet av att arbeta under alla säsonger så tveka inte på att kontakta oss även om det är vinter ute.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan Hvenmark
Solna
Read More
Ända från början av projektet, så märkte vi att gubbarna hos Fönsterrenovering i Stockholm sköter alla arbeten med hög kvalitet. De kom förbi & lyssnade på våra önskemål & kunde återställa fastighetens fönster till dess forna utseende. Dom jobbade på effektivt & var väldigt serviceinriktade.
Peter Hedmark
Enskedefältet
Read More
Fönsterrenovering i Stockholm skötte arbetet väl på vår villa i Enskedefältet med nya träfönster och en ny glasdörr ut mot verandan med både leverans och arbete. Dom var framförallt noggranna och arbetade snabbt utan några konstigheter. Efter arbetet var klart så städade dom efter sig rent och prydligt.
Irene Jansson
Östermalm
Read More
Vi är jätte nöjda med Fönsterrenovering i Stockholm. Vi behövde byta ut fönster till 5 lägenheter i vår bostadsrättsförening på Östermalm. Huset som byggdes på 40-talet fick behålla sina fönster som de tog till sin verkstad och reparerade. Vår projektledare lyssnade på våra önskemål och svarade på alla frågor vi hade under arbetets gång.

Våra senaste Projekt

Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stockholmsregionen

Projekt Vattmyra 1 e1585794726241

Kv. Modet. Bagarmossen

Underentreprenör vid nyproduktion av bostäder till bostadsrättsförening Kvarter Modet med 12 st nya Radhus i Bagarmossen.

Projekt Vattmyra 2 e1585794812830

Albanova. Universitet

Trapphusmålning av 6 st. trapphus i forskningslokaler samt måleriarbeten i biblioteket, takmålning i Albanova vid Stockholm Universitet.

Projekt Vattmyra 3 e1585794849312

Vetenskapens Hus

Måleriarbeten vid totalrenovering med nya fönster till universitets och forskningslokaler i Vetenskapens Hus vid Roslagstull Vasastan.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?