Fönsterrenovering i Stockholm

fonsterrenovering 2 750x350 1

Hur mycket kostar det att renovera fönster?

Kostnaden för att renovera fönster kan variera beroende på en rad faktorer, inklusive antalet fönster som behöver renoveras, skicket på fönstren och vilken typ av renovering som behövs. En fullständig renovering av ett fönster kan kosta mer än att bara reparera en mindre skada på ett fönster.

Här är några faktorer som kan påverka kostnaden för att renovera fönster:

  • Antal fönster som ska renoveras: Ju fler fönster som ska renoveras, desto högre blir totalkostnaden.
  • Skick på fönstren: Fönster som är i dåligt skick eller som behöver bytas ut helt och hållet kommer att kosta mer att renovera.
  • Typ av renovering: Det finns olika typer av renoveringar, som att byta ut fönsterglas, byta ut fönsterbågar eller helt byta ut hela fönstret. Kostnaden för renoveringen beror på vilken typ av renovering som behövs.
  • Material: Valet av material kan också påverka kostnaden för renovering. Träfönster kan vara dyrare att renovera än fönster i aluminium eller PVC.


Som en uppskattning kan kostnaden för att renovera ett fönster variera mellan några tusenlappar till tiotusentals kronor per fönster beroende på faktorer som nämns ovan. Det är bäst att be om offert från en kunnig entreprenör innan man beslutar sig för att renovera fönstren.

Senaste inläggen

Kontakta oss

Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?