Fönsterrenovering i Stockholm

Under vilken årstid ska man renovera fönster?

Renovering av fönster kan göras året runt, men det finns vissa fördelar och nackdelar med att renovera fönster under olika årstider. Här är några saker att tänka på:

  1. Vår och sommar: Vår och sommar är den mest populära tiden att renovera fönster eftersom vädret är varmt och torrt, vilket gör det enklare att arbeta med fönster och fönsterfärg. Dessutom ökar solens ljusstyrka och kan hjälpa till att torka färgen snabbare. Detta gör att renoveringsarbetet kan genomföras snabbare och du kan använda fönstren snabbare efter renoveringen.
  2. Höst: Hösten kan också vara en bra tid att renovera fönster eftersom temperaturen är svalare och mindre fuktigt, vilket kan minska risken för färgning eller kondens. Dessutom kan du få hjälp att renovera fönster på kort varsel eftersom det inte är en högsäsong för fönsterrenovering.
  3. Vinter: Vintern kan vara en utmanande tid att renovera fönster på grund av kalla temperaturer och hög luftfuktighet. Detta kan göra det svårt att applicera färg och försegla fönster. Däremot, om du behöver göra en akut fönsterrenovering kan du behöva göra det under vintern.


Sammanfattningsvis kan fönsterrenovering går det att renovera fönstret året runt, förutsatt att du har verktyg samt skydd mot väder och vind.

Senaste inläggen

Kontakta oss

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Vill du bli kontaktad?