Fönsterrenovering i Stockholm

Installationer fonster

När är det Dags att Byta Fönster?

Att veta när det är rätt tid att byta fönster i ditt hem är avgörande för både komfort och energieffektivitet. Här har vi sammanställt några viktiga punkter för att hjälpa dig att identifiera när det är dags för en uppgradering.

Vad ska man att kolla efter?  

  1. Energiförbrukning ökar: Om dina energiräkningar har skjutit i höjden kan det vara ett tecken på att dina fönster inte längre ger tillräcklig isolering. Moderna energieffektiva fönster kan hjälpa dig att spara pengar på lång sikt.

  2. Dålig ljudisolering: Om du ständigt störs av ljud utifrån, kan det vara dags att överväga nya fönster. Uppgraderade fönster med avancerade ljudisoleringsegenskaper kan skapa en tystare och mer avkopplande miljö inomhus.

  3. Synliga skador och läckage: Sprickor, fukt och kondens mellan fönsterrutorna är tydliga tecken på att tätningarna har förlorat sin effektivitet. Detta kan leda till energiförlust och potentiell vattenskada.

  4. Svåröppnade eller stängda fönster: Om dina fönster kämpar när du försöker öppna eller stänga dem, kan det vara ett tecken på att de har blivit slitna och behöver bytas ut.

  5. Åldrande material: Äldre fönster av trä eller aluminium kan bli mer benägna att rost, röta eller andra skador över tiden. Moderna material som PVC eller fiberglas kräver mindre underhåll och har längre livslängd.

Låt vårt erfarna team hjälpa dig att bestämma om det är dags att investera i nya fönster. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa dina behov. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och offert.

Senaste inläggen

Kontakta oss

Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 938
offert@fonsterrenovering-stockholm.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?